Dragi Oaspeți,

Siguranța și bunăstarea dumneavoastră și a membrilor echipei noastre rămân prioritare pentru noi și în acest an.

Ne menținem angajamentul de a vă oferi în continuare informații cu privire la toate măsurile de precauție și siguranță pe care le-am adoptat în tot acest timp, pentru ca voi, oaspeții noștri să vă puteți bucura din plin de vacanță, atunci când ne veți vizita.

Urmând recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și normele emise de autoritățile locale de specialitate, în materie de igienă, am realizat un protocol de măsuri împotriva virusului SARS-CoV-2, pe care îl vom actualiza permanent, în funcție de modificările care vor aparea:
Distanțarea socială
Conceptul resortului nostru este de tip pavilionar și se întinde pe o suprafață de peste 30.000 mp. Green Village 4* Resort este o locație izolată natural, împărțită în 3 zone de cazare, amplasate la distanță mare una de cealaltă, iar accesul în camere se efectuează din exterior, fără a fi necesară trecerea prin holuri comune.
La Restaurant&Braserie am adaptat serviciile în conformitate cu recomandările curente si am rearanjat spaţiile dintre mese, am creat o varietate de opţiuni de luat masa în privat, pe peluza din preajma restaurantelor, în foișoarele de lângă lac, la braserie etc;
Spațiile comune ale resortului, precum recepția, restaurantul, cinema-ul, spa-ul, sunt repartizate pe zone, la distanță semnificativă una de cealaltă.
Transportul cu barca se va realiza în conformitate cu normele aflate în vigoare.
Măsurile de protecție și igienă
Procedurile de igienă sunt stricte și respectate riguros, atât pentru voi, oaspeții noștri, cât și pentru membrii echipei noastre. La toate intrările publice am instalat dozatoare cu soluții dezinfectante, curățenia în spațiile publice și a suprafețelor de contact ale acestora realizându-se cu o frecvență mult mai mare, folosind produse dezinfectante profesionale;
În camere am implementat protocoale riguroase de curățenie și dezinfectare, cu o atenție deosebită acordată obiectelor cu atingere frecventă. Spălarea și dezinfectarea suprafețelor din camere se face cu soluții dezinfectante pe bază de alcool sau clor, avizate conform Ministerului Sănătății.
În zonele comune acordăm o atenție deosebită curățeniei și dezinfectării: recepția hotelului, centrul de saună și masaj, cinematograful, mânerele ușilor, toalete etc.
Personalul de serviciu este și va fi în continuare instruit temeinic în ceea ce privește procedurile de curățare și dezinfecție.
Flexibilitate
Express Check-in - am simplificat procedura de acomodare în resort, astfel încât interacțiunea cu colegii noștri de la fața locului, să fie pe cât posibil redusă.
Room service - servirea meselor și a băuturilor se va realiza conform prevederilor impuse de autorități la momentul respectiv, în cameră, pe terasele proprii ale căsuțelor sau în balcoanele camerelor.
Menținem toate echipamentele de protecție necesare la dispoziția dumneavastră și a membrilor echipei noastre – măști la cerere, dispensere cu gel dezinfectant, GRATUIT teste rapide antigen, în cazul unei incidențe crescute.
Ne adaptăm noilor standarde de călătorie și vă punem la dispoziție un serviciu care să vă ofere confortul necesar în planificarea, din timp, a vacanțelor, fără grija pierderii investițiilor financiare. În parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări, vă propunem o asigurare storno care are ca scop recuperarea sumelor plătite, în proporție de 90% din cheltuielile cu transportul, cazarea, experiențele sau orice alte sume achitate în avans, la Green Village sau în cazul unor evenimente neprevăzute, inclusiv diagnosticarea cu SARS-CoV-2.
#Stay Safe @Green Village 4* Resort!
Atenționări generale
Află cum se transmite noul coronavirus și cum poți preveni infectarea
Reguli la Îmbarcare
Tot ce trebuie să știi înainte de a ajunge în resort
Regulament
Regulile valabile pentru clienții Green Village 4* Resort
Spălarea pe Mâini
Când și cum să te speli pe mâini?
Masca
Când și cum să porți masca?
Covid-19
Simptome
Mai jos poți găsi cele mai cunoscute simptome care ar putea apărea la infectarea cu noul coronavirus. Dacă prezinți unul sau mai multe dintre ele, te rugăm să ne anunți înainte de a ajunge în resort.
Covid-19
Reguli valabile pentru clienții Green Village 4* Resort
Conduita necesară în interiorul resortului, pe toată durata șederii.
01
Respectați întocmai obligația completării fișei de anunțare a sosirii și fișei de sănătate și trasabilitate.
02
Acceptați și respectați traseele de circulație în incinta și intervalele orare de furnizare a unor servicii.
03
Completați corect fișa de anunțare a sosirii și cea privind starea de sănătate și de trasabilitate.
04
Spălați-vă cât mai des pe mâini cu apă și săpun sau cu substanțe dezinfectante aflate în incinta resortului.
05
Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Nu strănutați și nu tușiți neprotejat.
06
Păstrați limita impusă de distanțarea socială, atât în raport cu angajații, cât și în relație cu alți clienți.
07
Evitați contactul direct cu persoane care evident prezintă simptomele cunoscute și anunțați recepția.
08
Purtați întotdeauna o mască în spatiile publice din incinta resortului.
09
Dezinfectați-vă obiectele vestimentare cât mai des posibil, cu soluții personale sau din incintă.
10
Păstrați limita impusă de distanțarea socială, atât în raport cu angajații, cât și în relație cu alți clienți.
11
Să nu folosiți în nici un caz servicii de cazare atunci când evident aveți simptomele cunoscute.
12
Solicitați sfatul unui medic de îndată ce aveți simptomele cunoscute sau o stare care vă ingrijorează.
13
Rămâneți în cameră dacă nu vă simțiți bine, și anunțe de îndată recepția hotelului și medicul de familie.