Rezervă-ți acum vacanța la Green Village, iar, dacă nu vei mai putea ajunge la noi, din cauza resticțiilor de călătorie impuse, îți vom da banii înapoi!

Campania este valabilă și se aplică pentru:

  • Durată sejur: minimum 2 nopți cazare;
  • Avans rezervare: minimum 50% din valoarea pachetului;
  • Restituirea sumelor achitate se va efectua în termen de maximum 30 zile de la data anulării sejurului, doar dacă la momentul anulării rezervării, starea de alertă impune restricții de călătorie valabile cu maximum 15 zile înainte de data check-in-ului.
  • Alocarea spațiilor de cazare se va realiza în funcție de disponibilități.

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.