CADRUL PERFECT PENTRU EVENIMENTUL TAU
DESCOPERĂ
Dragi Exploratori

Suntem foarte bucuroşi să vă întâmpinăm în Delta Dunării, la Green Village 4* Resort!

Bine aţi păşit pe cel mai tânăr pământ al Europei. Aţi citit bine, în Delta Dunării  găsiţi cel mai tânăr pământ al Europei! Zona în care ne aflăm, graţie depunerilor permanente de aluviuni, este în continuă schimbare şi creşte anual cu aproximativ 40 de centimetri. Asta înseamnă că dumneavoastră puteţi face primii paşi pe pământuri pe care nu a mai călcat nimeni înainte, exact ca un adevărat Explorator!

Vă invităm să vă bucuraţi din plin de următoarele zile şi să exploraţi nu doar satul Sfântu Gheorghe şi cea mai lungă şi frumoasă plajă sălbatică pe care litoralul românesc o găzduieşte, ci şi Delta cu toată bogăţia ei: canalele pline de plauri, plante, păsări şi peşti.

Pe cât de tânăr este pământul Deltei Dunării, pe atât de veche este istoria sa

Zona este locuită de cel puţin 7000 de ani şi reprezintă astăzi cea mai cosmopolită unitate geografică de pe glob – alături de români, trăiesc alte 21 de naționalități, dintre care cele mai bine reprezentate sunt rușii – lipoveni, ucrainienii, turcii si tătarii. În Sfântu Gheorghe, locuitorii sunt de origine ucraineană, ortodocși de rit vechi și poartă denumirea de „haholi”.

Delta Dunării este cea mai bine conservată deltă din lume şi a doua ca mărime din Europa. Deţine cea mai mare întindere de stuf din lume şi este cea mai mare rezervaţie cu zonă umedă din Europa. Şi acestea sunt doar câteva lucruri dintre cele multe pe care le puteţi descoperi şi explora aici.

Sunt câteva lucruri pe care vă încurajăm să le experimentaţi şi în Green Village 4* Resort, spre exemplu un prânz târziu la Laguna Braserie, un masaj ayurvedic la SPA, un cocktail la Riverside Bar, în zona Egreta, o cină privată într-unul dintre foişoarele de pe apă sau chiar o seară petrecută la cinematograful în aer liber.

Suntem aici pentru ca vacanţa dumneavoastră în Green Village 4* Resort să fie exact cum v-aţi imaginat – de vis.

Înainte de porni în aventură, avem un singur sfat pentru dumneavoastră: 

Fiţi exploratori, nu doar simpli turişti!

Informaţii generale
Informaţii de conduită
Facilităţi
Tarife minibar
Excurii & Transferuri
Tarife SPA
Meniu jocuri
Climatizare camere
Informaţii generale

RECEPȚIE

Personalul din Recepție vă stă la dispoziție pentru informații și gestionar
ea tuturor situațiilor, inclusiv pentru detalii legate de excursii, activități, facilități existente în cadrul Green Village 4* Resort.
TEL. 0731.818.534 | receptie@greenvillage.ro

Recepţia este deschisă zilnic, în intervalul:
26 aprilie - 1 iunie: 08:00-20:00
01 iunie - 01 octombrie :07:00-23:00
01 octombrie – 03 ianuarie: 08:00-20:00

KIDS CLUB

În cadrul Green Village 4* Resort, avem un spațiu special amenajat pentru distracția și relaxarea copiilor dumneavoastră. Accesul în cadrul Kids Club este gratuit.
Clubul este deschis zilnic, în intervalele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00.

LOTUS SPA

Lotus Spa dispune de 2 saune uscate, de 2 unități de masaj, jacuzzi, 2 ciubăre și o piscină exterioară.
Accesul la saună, jacuzzi exterior și piscină exterioară sunt gratuite.
Lotus SPA este deschiz zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Rezervările pentru serviciile contracost se efectuează la recepţie sau la numărul de telefon 0731.818.534.

Meniu masaje
Pachete ciubar

PROGRAM SERVIRE RESTAURANT

Oaspeții noștri pot lua masa pe terasa sau în interiorul restaurantului. Bucătarii noștri vă pot pregăti preparate foarte gustoase din pește, din bucătăria internațională și cea locală, dar şi opţiuni pentru dieta ketogenică.
Mic dejun - 07:00 - 10:30
Prânz
Bufet - 13:00 - 15:00
À-la-carte - 12:30 - 15:30
Cină
Bufet - 19:00 - 21:00
À-la-carte - 19:00 - 23:00

DEPOZIT DE VALORI

În cazul în care aveți obiecte de valoare, le puteți lăsa în caseta de valori de la recepție. Nu răspundem pentru banii sau obiectele de valoare lăsate în camera dumneavoastră.

INFO CHECK-IN / CHECK-OUT

Oaspeții pot fi cazați începând cu ora 14:00. Camera va fi eliberată până la ora 12:00. Eliberarea camerei după această oră se va taxa cu contravaloarea unei unei nopţi suplimentare de cazare.

LISTA CANALELOR TV

Deşi nu e cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber, în lista canalelor TV veţi găsi TVR1, Pro TV, Antena 1, Prima TV, DIGI TV şi alte canale de televiziune populare. Totodată, la Recepţia resortului veţi găsi o selecţie de carţi de actualitate, dar şi diferite jocuri de societate.

SERVICIUL DE HOUSEKEEPING / DO NOT DISTURB

În fiecare zi cantităţi însemnate de apă sunt folosite pentru a spăla prosoape care au fost folosite o singură dată. IMPACTUL VOSTRU POATE FI UNUL MIC!
Prosopul aşezat pe suport înseamnă “Îl mai folosesc”
Prosopul lăsat pe jos înseamnă “Am nevoie de altul”

Dacă doriţi să aveţi o dimineaţă târzie sau vă doriţi să contribuiţi la protejarea naturii, optaţi pentru a nu fi deranjaţi. Ne puteţi transmite asta, astfel:
Discul aşezat cu ochii deschişi pe exteriorul uşii camerei înseamnă “Camera este liberă, vă rog să o curătaţi”
Discul aşezat cu ochii închişi pe exteriorul uşii camerei înseamnă “Do not disturb”.

SERVICIUL DE SPĂLĂTORIE

Timpul dumneavoastră este preţios şi merită petrecut după bunul plac. Indiferent dacă îl numiți Serviciu de spălătorie sau Serviciu de concierge, Green Village Resort se ocupă de rufele dumneavostră cu grijă şi respect!
Atenția noastră la detalii, echipamentele moderne și tehnicile de curățare ecologice promit să vă ofere rezultate de calitate. Rufele dumneavoastră vor fi spălate, uscate, călcate și împăturite cu grijă, aşa cum am face-o pentru copiii noştri. În dulap veţi găsi formularele de comandă, pe care, după completare, vă rugăm să le predaţi la recepţie, alături de rufele ce necesită curăţare.

PROGRAM INSTITUȚII

Farmacie – L – V - 10:00 - 12:00; 18:00 - 20:00
Dispensar - L – V - 08:00 - 12:00
Primărie - L – V - 08:00 - 17:00
Poşta – L - V - 08:00 - 12:00; Mi - 08:00 - 12:00; 16:00 - 19:00.
Informaţii de conduită / Regulile casei

Linişte, înainte de toate

Ne dorim ca oaspeţii noştri să se bucure cu adevărat de experienţa Green Village 4* Resort, iar pentru asta este necesar un somn liniştit.

Clădirile noastre sunt construite în armonie cu natura, din materiale uşoare, ecologice, în conformitate cu standardele internaţionale specific acestui tip de resorturi. Pe durata şederii dumneavoastră, vă rugăm să reduceţi pe cât posibil activităţile care ar putea perturba liniştea celorlalţi oaspeţi, precum ascultarea muzicii, la un volum ridicat, în camere sau în zonele adiacente (terasă, balcon, foişor), petreceri sau adunări de persoane, mutarea mobilierului, conflictele sau discuţiile aprinse.

Fumatul nu este permis în interiorul camerelor

Vă reamintim că fumatul nu este permis în interior. În cazul încălcării acestei reguli, din păcate vom fi nevoiţi să vă taxăm pentru costurile de curățenie profesională de 100 euro, pentru a putea oferi o cameră fără mirosuri puternice fiecărui oaspete.

Decenţă şi ţinută

În incinta restaurantelor, accesul este permis doar persoanelor cu o ţinută decentă. Este recomandată evitarea purtării costumelor de baie, a pijamalelor sau a obiectelor vestimentare concepute pentru activităţi sportive.

Resortul îşi rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a persoanelor aflate în stare de ebrietate, nepoliticoase sau tulburate care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii resortului sau deranjează ceilalţi oaspeţi.
Facilităţi
Echipa noastră specializată se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

De la piscină exterioară la grădină organică, găsești în curtea resortului, la fiecare pas, un mod de a petrece vacanța și de a învăța lucruri noi: Restaurant & Braserie, cinematograf indoor şi cinematograf în aer liber, grădină organică, kids club, marină, saună, piscină exterioară, ciubăr, jacuzzi, masaj, darts, biliard, jocuri de societate, bibliotecă, pescuit, badminton, biciclete, caiac, fotbal şi volei pe nisip. Detalii şi rezervări la recepţie sau la numărul de telefon 0731.818.534.
Tarife produse minibar
Niciodată nu ştim când ne loveşte pofta de ceva dulce sau în ce moment avem nevoie de o băutură revigorantă. Pentru tot neprevăzutul, serviciul Minibar este la dispoziţia dumneavoastră şi este aprovizionat, dacă ne permiteţi accesul în cameră, zilnic.

Meniu Minibar
Excursii cu barca & Program transferuri
Excursiile cu barca sunt o modalitate excelentă de a explora Delta Dunării şi de a vă bucura din plin de naură. Detalii şi rezervări la recepţie sau la numărul de telefon 0731.818.534.

Meniu excursii

Orarul transferurilor cu barca (Murighiol – Green Village Resort si Green Village Resort – Murighiol) este următorul:

28.04 - 15.09.2023

Cursa# 1 Murighiol – Sfântu Gheorghe: Tur 13:30 şi Sfântu Gheorghe – Murighiol: 10:30
Cursa# 2 Murighiol – Sfântu Gheorghe: Tur 17:30 şi Sfântu Gheorghe – Murighiol: 15:30

14.04 - 27.04.2023, 15.09 - 15.10.2023

Cursa# 1 Murighiol – Sfântu Gheorghe: Tur 13:30 şi Sfântu Gheorghe – Murighiol: 10:30
Cursa# 2 Murighiol – Sfântu Gheorghe: Tur 16:30 şi Sfântu Gheorghe – Murighiol: 15:00
Tarife SPA
De răsfăţ şi relaxare cu toţii avem nevoie. Ce spuneţi de un masaj? Detalii şi rezervări la recepţie sau la numărul de telefon 0731.818.534.

Meniu masaje
Meniu jocuri de societate
Pentru atmosferă, râsete şi distracţie am pregătit o selecţie de jocuri de societate, pe care le veţi găsi la Recepţie.

Selecţia include, printre altele, table şi şah, Remi, cărţi de joc, Catan, Monopoly, 3 jocuri retro: „Memo - Steagurile lumii. Mima. Ghiceşti cine eşti?”, 3 jocuri retro: „Tomanap. Avioanele. Cărămizi colorate”, Jumanji, Dixit, Activity, Uno, Jocuri în dragoste, Dobble, Wooden Jumbling Tower, Party Alias, Nu te supăra frate, Cărarea pierdută + Oh, pardon (editie Travel Games).
Climatizare camere
În camere, încălzirea şi răcirea se face cu ajutorul aerului condiţionat.

Toate camerele sunt dotate cu aparate de aer condiţionat puternice şi care pot fi setate în mai multe moduri.

Vă rugăm să folosiţi aparatele în mod responsabil, doar pe parcursul şederii în cameră, cu gândul şi grijă faţă de natură.

Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
Destinația Anului 2024
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
9364