CADRUL PERFECT PENTRU EVENIMENTUL TAU
DESCOPERĂ

Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

O destinație incomparabilă din Delta Dunării

Localizat în Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village 4* Resort  înseamnă deopotrivă o vacanță pe litoral și o evadare în inima deltei.

Condițiile de cazare moderne și confortul pe care îl oferă fac ca relaxarea să fie deplină. De asemenea, oferă servicii de calitate prin camere de cazare spațioase, săli de conferință, agrement, cinema, loc de joacă pentru copii, centru SPA, spălătorie – călcătorie proprie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber cu vedere la Dunăre.

Green Village Resort se împarte în 3 zone de cazare și servicii – Zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul.

Capacitatea de cazare in Delta Dunarii curpinde 89 de camere confortabile, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu un living, spațiu sanitar la parter și un dormitor la etaj precum și o vilă cu living și spațiu sanitar la parter cu două dormitoare la etaj, fiecare cu baie proprie.

Galerie

Echipa Green Village Resort a cules o serie de fotografii care povestesc despre resortul de la malul Dunării. Arhitectura, amenajarea spațiului și a peisajului păstrează specificul local, aducând dovada că Green Village Resort respectă mediul care îl găzduiește și îl pune în valoare.

Vezi toate pozele
Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
Destinația Anului 2024
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
6479
Ai nevoie de ajutor?
rada