CADRUL PERFECT PENTRU EVENIMENTUL TAU
DESCOPERĂ

Evenimente tailor-made intr-un cadru extraordinar

Desi facilitatile noastre sunt diverse si ne permit sa gazduim intalniri de board, intalniri incentive, aniversari si lansari de produs, credem, de asemena, in business-as-unusual.

Indiferent ca vorbim despre o intalnire de brainstorming, una informala sau o zi petrecuta la plaja alaturi de intreaga echipa, resortul nostru este detinatia perfecta.

Momentele de inspiratie rareori apar la birou, asa ca va invitam sa explorati frumusetea naturala a Deltei Dunarii si linistea locatiei noastre, care scot intotdeauna la iveala tot ce este mai bun din oameni.

Echipa voastra din resort

Echipa din resort va face tot ce ii sta in putere ca evenimentul vostru sa fie, din toate punctele de vedere, unul memorabil si de succes!

Pentru a garanta factorul WOW al evenimentului dumneavoastra, adaugati o nota de yoga rapoartelor trimestriale sau combinati prezentarile de buget cu o plimbare cu barca pe canale.

Adunari in Demagogia

Centrul de conferinte, compus din 3 sali si o zona de co-working, poate gazdui diferite tipuri de evenimente, aniversari intalniri infromale. Bucurati-va de un spatiu seren ce dispune de toate dotarile necesare (ecran, proiector si echipament audio-video). Va invitam sa descoperiti capacitatea si mai multe detalii despre Demagogia descarcand aceasta brosura.

Salile noastre de cinema

Cinematograful in aer liber si cele 2 sali de cinema acoperite sunt cadrul perfect pentru lansari de produs, vizionari private, sedinte de brainstorming sau teambuildinguri. Va invitam sa descoperiti capacitatea si mai multe detalii despre Cinematografe descarcand aceasta brosura.

Vile pentru evenimente

Cat ai spune “peste” (dar cu ceva preaviz si efort) putem transforma una dintre vilele noastre intr-un spatiu unic de intalniri ce poate gazdui pana la 10 persoane.

Completam experienta voastra

Green Village Resort are o capacitate de cazare de pana la 200 de persoane in 89 de camere (standard, superioare, premium si apartamente). In plus, Dolphin Camping, aflat in imediata vecinatate a resortului, dispune de 55 de casute de 2 persoane si spatiu pentru a acomoda pana la 500 de corturi

Blanquita Club este dotata cu echipament de sonorizare profesional, instalatie de karaoke si un playlist suficient de lung pentru ca pretrecerile sa tina pana-n zori de zi.

Pentru petrecerea timpului in aer liber amintim cateva dintre propunerile noastre: teren de volei si fotbal pe nisip, caiace, biciclete, excursii cu barca si tir cu arcul.

Cei indragostiti de soare se pot bucura de o plaja neamenajata la Marea Neagra, lunga de 35 km, de piscina, jacuzzi si 2 ciubare in aer liber.

Billiardul, tenisul de masa, cinemaul, degustarile de vinuri si clasele de cooking au fost intotdeauna apreciate de oaspetii resortului. La fel ca sesiunile de rasfat la SPA si preparatele delicioase ale restaurantului Waterlily sau ale Brasseriei.

Pana veti ajunge in Delta, puteti explora in detaliu centrul nostru de conferinte cu ajutorul turului virtual. Va va purta nu doar prin salile multifunctionale, ci si prin cele de cinema.

Sunteti pregatiti sa adaugati factorul WOW urmatorului vostru eveniment?

Pentru ca evenimentul vostru sa fie un succes din toate punctele de vedere, echipa noastra este disponibila pentru a va aranja spatiul, serviciile, experientele si activitatile de team-building.

CONTACT

Pentru mai multe informatii ne puteti contacata la:
events@greenvillage.ro
+4 0731.808.970

Lasa-ne cateva detalii despre grupul tau si ne auzim curand!
Trimite
Logo Ball
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
Destinația Anului 2024
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
9267
Ai nevoie de ajutor?
rada