Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Locul ideal pentru evenimente private, seminarii sau conferințe

Green Village este un resort exotic din misterioasa Deltă a Dunării și locul în care evenimentul tău se poate transforma într-unul de poveste.

Fie că este vorba despre o petrecere privată sau o întâlnire cu partenerii tăi, te asigurăm că vei găsi toate facilitățile necesare pentru ca organizarea și desfășurarea acestora să fie de success.

Îți punem la dispoziție spații flexibile și protejate, cu o mână de ajutor mereu aproape, pentru ca tu să te poți dedica în totalitate întâlnirii cu aceștia.

Razvan Capinaru Fotograf

Prima ta vizită la GreenVillage poate începe chiar aici, accesând turul virtual.

Descoperă zonele principale, restaurantul, braseria, piscină și SPA-ul!

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.