Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Oferă echipei tale o experiență unică, plină de aventură

Surprindeţi echipa cu o locaţie inedită şi unică în Europa – Green Village 4* Resort, locul în care Dunărea întâlnește Marea Neagră.

Aici, te vei putea bucura de o mulțime de facilități, perfecte pentru derularea proiectelor tale și suport logistic pentru desfășurarea diverselor activități outdoor, pe apă și pe uscat.

Teambuildingul este un proces continuu care ajută la transformarea unui colectiv într-o echipă unită și eficientă.

Prin intermediul programelor de acest tip, ca angajator, vei contribui la dezvoltarea și menținerea engagement-ului la nivel de echipă, stimularea comunicării, a creativității și a interacțiunii între colegi, toate acestea putând fi observate ulterior în modul de lucru din cadrul organizației.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră cu activități cât mai potrivite pentru angajați, partenerii noștri din echipa Ecoxtrem au dezvoltat concepte cu tematici diferite: creative, competitive, de construcție, cooperare, digitale și chiar CSR, tocmai pentru a susține cât mai mult obiectivele propuse.

Ecoxtrem este o agenție full service centrată pe obiectivele de dezvoltare ale echipei tale. Având o experiență de 13 ani în domeniu, au întâlnit echipe variate, în diferite stadii de formare și cu diverse arii cărora voiau să le aducă îmbunătățiri, fapt ce i-a ajutat să construiască un portofoliu de 140 de concepte de teambuilding.

Te invităm să îți alegi conceptul potrivit pentru echipa ta, iar noi îți garantăm că evenimentul tău va fi personalizat până la cel mai mic detaliu.

Vezi concepte teambuiding

Săli interioare
Cinema
Sala 1 > 120 locuri
Sala 2 > 60 locuri
Sala 3 > 40 locuri
Săli exterioare
3 Foișoare
24 > 30 locuri, în funcție de amenajare
Bibliotecă
15 > 20 locuri, în funcție de amenajare
Dotări
Sonorizare, Flipchart, Video proiector, Wi-Fi, Ecran proiecție
Turnuri Egreta și Pelicanul
16 > 50 locuri, în funcție de amenajare

Prima ta vizită la GreenVillage poate începe chiar aici, accesând turul virtual.

Descoperă zonele principale, restaurantul, braseria, piscină și SPA-ul!

Galerie

Am reușit să împrumutăm câteva fotografii de la echipele care ne-au trecut pragul – lor le-a plăcut foarte mult la noi și au promis să revină. Convinge-te și tu, contactează colegii noștri de la Departamentul de Rezervări și anunță-i de intențiile voastre!

Vezi toate pozele

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.