Cum ajungi

După ce ai ieșit din Murighiol, pe drumul principal, virezi la stânga la prima intersecție, în dreptul troiței. E ușor, vei vedea panoul nostru direcțional. Apoi, înainte de parcarea Cormoran, virezi dreapta în dreptul următorului nostru panou direcțional și continui pe acest drum până la Pontonul Star 2000.

Chiar la intrarea în parcare vei gasi un banner inscripționat cu Green Village Resort, deci poți fi sigur că ești mai aproape de noi. Te așteptăm cu drag la cea mai frumoasa cazare in Delta Dunarii!

Pentru a ajunge mai uşor la noi, caută STAR 2000 Murighiol / Green Village Resort pe WAZE sau Google Maps.

Mașina
Barca
Tren
Elicopter
Avion
Servicii medicale

Program FARMACIE:

Luni – Vineri: 08:00 – 14:00
Sambata: 08:00-12:00
Duminica – INCHIS


Program CABINET MEDICAL:

Medic
Joi: 08:00 - 12:00 si 15:00 – 18:00
Sambata: 08:00 – 13:00 si 13:00-15:00
Duminica: telefonic – teren

Asistent medical
Luni – Duminica: 08:00 – 12:00


In Sfantu Gheorghe exista 2 cadre medicale care pot fi contactate telefonic si se pot deplasa in resortul nostru, la nevoie, in orice moment.

Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.