CHIPUL DELTEI

Munca de a surprinde cadre cât mai relevante continuă – aducem cât mai mulți fotografi profesioniști în Green Village Resort și îi lăsăm să fie cuprinși de inspirație.

Până acum, nu am avut surprize neplăcute – prietenii noștri talentați au îndrăgit resortul, Sfântu Gheorghe și Delta Dunării iar fotografiile și filmările lor sunt grăitoare în acest sens.

Oricât de vastă ar fi selecția, dorința noastră de a transmite unicitatea deltei se oprește la îndemnul unanim "Vino în Delta Dunării!".

Green Village Resort are experiența necesară de a te ajuta să înțelegi, să te îndrăgostești și să promiți revenirea pe aceste meleaguri de poveste.

Galerie
Aici găsești strânse toata fotografiile din resort și din împrejurimi. Răsfoiește prin ele și vei înțelege, în ansamblu, micul resort născut la o margine de pământ !
Parteneri
Povesteam mai sus despre prietenii noștri pasionați de arta fotografică, video și deltă. Alături îi prezentăm pentru că acum și ei fac parte din familia Green Village Resort.
Mihaela Marin
Fotograf profesionist
Andrei Ionuț
Fotograf profesionist și video editor
Ionuț Dobre
Fotograf profesionist
Sabina Juncu
Digital Marketing Manager, Hublo
Unith2b Architects
Studio de arhitectură și branding
ANT
Autoritatea Națională pentru Turism
Adrian Câtu
Antropologie vizuală și fotografie documentară

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.