Planifică-ți vacanța fără griji!

În această perioadă, cu toții avem incertitudini sau temeri legate de achiziționarea unei vacanțe, iar acest lucru ne-a condus la introducerea unui serviciu care să ajute și să ofere confortul necesar în planificarea, din timp, a vacanțelor, fără grija pierderii investițiilor financiare.

În parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări, vă propunem o asigurare storno care are ca scop recuperarea sumelor plătite, pentru rezervările de vacanță sau experiențe la Green Village, în cazul unor evenimente neprevăzute care împiedică plecarea în călătorie, inclusiv diagnosticarea cu Sars-Cov2.

Asigurarea „Ramburs Orice” este primul produs de tip storno pentru vacanțele contractate în România, care returnează 90% din cheltuielile cu transportul, cazarea, experiențele sau orice alte sume achitate, în avans, în vederea plecării în vacanță.

Intreabă de asigurarea de călătorie atunci când îți rezervi vacanța la Green Village 4* Resort, activeaz-o, și ai siguranța ca banii se întorc la tine, în cazul în care nu mai poți ajunge la noi!

Citește condițiile de asigurare Eurolife FFH.

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.