Planifică-ți vacanța fără griji!

În această perioadă, cu toții avem incertitudini sau temeri legate de achiziționarea unei vacanțe, iar acest lucru ne-a condus la introducerea unui serviciu care să ajute și să ofere confortul necesar în planificarea, din timp, a vacanțelor, fără grija pierderii investițiilor financiare.

În parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări, vă propunem o asigurare storno care are ca scop recuperarea sumelor plătite, pentru rezervările de vacanță sau experiențe la Green Village, în cazul unor evenimente neprevăzute care împiedică plecarea în călătorie, inclusiv diagnosticarea cu Sars-Cov2.

Asigurarea „Ramburs Orice” este primul produs de tip storno pentru vacanțele contractate în România, care returnează 90% din cheltuielile cu transportul, cazarea, experiențele sau orice alte sume achitate, în avans, în vederea plecării în vacanță.

Intreabă de asigurarea de călătorie atunci când îți rezervi vacanța la Green Village 4* Resort, activeaz-o, și ai siguranța ca banii se întorc la tine, în cazul în care nu mai poți ajunge la noi!

Citește condițiile de asigurare Eurolife FFH.

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
Ai nevoie de ajutor?
rada