Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Descriere zonă

Aflată în imediata apropiere a pontonului de sosire, zona de cazare din Delta Dunării Egreta este liniștită şi destinată adulţilor. Aici sunt vilele 1 și 2, cu camere duble și penthouse-uri. Între vile vei găsi câteva facilități de relaxare precum jacuzzi, Welcome Lounge, River Bar sau Bayside Fitness și uneori, câte o pisică.

Facilități zonă

Chiar dacă zona Egreta este cea mai intimă din resort, are câteva facilități speciale care contribuie la bunăstarea ta în vacanță. Fie că ești cazat aici sau în altă zonă a resortului, simte-te răsfățat de surprizele pregătite de noi în atmosfera unică a zonei Egreta! Ţine cont, însă, că zona este rezervată adulţilor.

Jacuzzi
Mica ta oază de relaxare, chiar sub geamul camerei. Jacuzzi-ul are și un deck de lemn pentru șezlonguri, primitor pentru toată familia.
Welcome Lounge
Datorită poziționării în proximitatea pontonului de primire, noi am conceput un foișor dedicat relaxării înainte de cazare.
River Bar
Alături de Welcome Lounge se găsește River Bar, o structură din lemn care poate găzdui o mică recepție de Bun venit!
Bayside Fitness
Cadrul natural deltaic îndeamnă spre mișcare – în Green Village Resort avem un centru fitness care te va ajuta să îți menții tonusul pentru toate activitățile noastre.

Tarife Zona Egreta

Prețuri / Noapte / 1 adult/ camera dublă
Sezonalitate Regim masă Cameră Dublăpreț/noapte/cameră/1 adult
ANONIMUL
09-14.08.2021
Mic dejun
Duminică – Joi:66.5
Vineri – Sâmbătă:71.5
18.06-11.09.2021 Mic dejun
Duminică – Joi:61.5
Vineri – Sâmbătă:66.5
12.09-17.10.2021 Mic dejun
Duminică – Joi:49.5
Vineri – Sâmbătă:54.5
30.04-17.06.2021 Mic dejun
Duminică – Joi:44.5
Vineri – Sâmbătă:49.5
02.04-29.04.2021 Mic dejun
Duminică – Joi:39.5
Vineri – Sâmbătă:44.5
18.10-31.12.2021 Mic dejun
Duminică – Joi:39.5
Vineri – Sâmbătă:44.5

 

Tarife pentru o persoana in camera dubla/apartament. Pentru camere Single va rugam sa va adresati departamentului nostru de Rezervari, la reservations@greenvillage.ro

Galerie

Am surprins câteva cadre pentru a-ți face o imagine despre zona Egreta. Sperăm să fi imortalizat caracterul zonei, astfel încât să îți fie ușor să alegi unde vei petrece vacanța în Green Village Resort.

Prima ta vizită la GreenVillage poate începe chiar aici, accesând turul virtual.

Descoperă zonele principale, restaurantul, braseria, piscină și SPA-ul!

Siguranța ta și a angajaților noștri este importantă pentru noi și dorim să te informăm cu privire la măsurile

de igienă pe care le-am adoptat, conform recomandărilor OMS.

Partener
Partener
Membru
×
Măsuri de protecție și igienă

Încă de la începutul pandemiei Covid-19, sănătatea şi siguranţa oaspeţilor, a angajaţilor, a comunităţii şi a tuturor celor dragi nouă a fost prioritatea noastră numărul unu. Deoarece noul coronavirus continuă să se răspândească în toată ţara, vrem să vă asigurăm că rămânem suficient de atenţi şi de flexibili pentru ca toată lumea să se simtă în siguranţă. Vă împărtășim câteva dintre măsurile pe care le-am implementat pentru anul 2021:

  • Toţi oaspeţii trec printr-un proces de triaj pentru a ne asigura că, la momentul călătoriei, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus: prin testarea lor cu teste rapide antigen la sosire sau prin verificarea faptului că au fost vaccinaţi ori că pot demonstra prezenţa anticorpilor împotriva virusului în organism;
  • Angajaţii noştri sunt testaţi de două ori pe săptămână cu teste antigen cu o acurateţe de 98.95%;
  • Am schimbat politicile de anulare pentru a permite anularea fără penalizare, atunci când oaspeţii noştri se află în imposibilitatea de a călători.