REZERVĂ ACUM PACHETUL DE RUSALII
PROFITĂ ACUM

Rezervă-ți chiar acum un sejur la Green Village Resort

și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

Descriere zonă

Aflată în imediata apropiere a pontonului de sosire, zona de cazare din Delta Dunării Egreta este liniștită şi destinată adulţilor. Aici sunt vilele 1 și 2, cu camere duble și penthouse-uri. Între vile vei găsi câteva facilități de relaxare precum jacuzzi, Welcome Lounge, River Bar sau Bayside Fitness și uneori, câte o pisică.

Facilități zonă

Chiar dacă zona Egreta este cea mai intimă din resort, are câteva facilități speciale care contribuie la bunăstarea ta în vacanță. Fie că ești cazat aici sau în altă zonă a resortului, simte-te răsfățat de surprizele pregătite de noi în atmosfera unică a zonei Egreta! Ţine cont, însă, că zona este rezervată adulţilor.

Jacuzzi
Mica ta oază de relaxare, chiar sub geamul camerei. Jacuzzi-ul are și un deck de lemn pentru șezlonguri, primitor pentru toată familia.
Welcome Lounge
Datorită poziționării în proximitatea pontonului de primire, noi am conceput un foișor dedicat relaxării înainte de cazare.
River Bar
Alături de Welcome Lounge se găsește River Bar, o structură din lemn care poate găzdui o mică recepție de Bun venit!
Bayside Fitness
Cadrul natural deltaic îndeamnă spre mișcare – în Green Village Resort avem un centru fitness care te va ajuta să îți menții tonusul pentru toate activitățile noastre.
Galerie

Am surprins câteva cadre pentru a-ți face o imagine despre zona Egreta. Sperăm să fi imortalizat caracterul zonei, astfel încât să îți fie ușor să alegi unde vei petrece vacanța în Green Village Resort.

Prima ta vizită la GreenVillage poate începe chiar aici, accesând turul virtual.

Descoperă zonele principale, restaurantul, braseria, piscină și SPA-ul!

Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
6411
×
Ai nevoie de ajutor?
rada