REZERVĂ ACUM PACHETUL DE FLORII
PROFITĂ ACUM

Există locuri în care un explorator trebuie să ajungă măcar o dată în viață. Locuri care găzduiesc culturi total diferite de familiar. Locuri în care natura este spectaculoasă, iar diversitatea şi-a pus amprenta nu doar asupra asupra obiceiurilor, ci şi asupra vieţii.

Veţi găsi un astfel de loc în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, unde vă aşteaptă cel mai tânăr pământ al Europei. Graţie depunerilor permanente de aluviuni, satul este în continuă schimbare şi creşte anual cu aproximativ 40 de centimetri. Asta înseamnă că dumneavoastră puteţi face primii paşi pe pământuri pe care nu a mai călcat nimeni înainte, exact ca un adevărat Explorator!

Cel mai special loc din Sfântu Gheorghe este Green Village 4* Resort. Aici vă veţi putea bucura din plin de natură şi veţi putea să exploraţi nu doar satul şi cea mai lungă şi frumoasă plajă sălbatică pe care litoralul românesc o găzduieşte, ci şi Delta cu toată bogăţia ei: canalele pline de plauri, plante, păsări şi peşti.

Pe cât de tânăr este pământul Deltei Dunării, pe atât de veche este istoria sa. Zona este locuită de cel puţin 7000 de ani şi reprezintă astăzi cea mai cosmopolită unitate geografică de pe glob – alături de români, trăiesc alte 21 de naționalități, dintre care cele mai bine reprezentate sunt rușii – lipoveni, ucrainienii, turcii si tătarii.

În Sfântu Gheorghe, locuitorii sunt de origine ucraineană, ortodocși de rit vechi și poartă denumirea de „haholi”.

Delta Dunării este cea mai bine conservată deltă din lume şi a doua ca mărime din Europa. Deţine cea mai mare întindere de stuf din lume şi este cea mai mare rezervaţie cu zonă umedă din Europa. Şi acestea sunt doar câteva lucruri dintre cele multe pe care le puteţi descoperi şi explora aici.

Green Village 4* Resort

Hai dincolo de imaginație și de ce văd ochii, unde o lume neatinsă așteaptă. Vino în locul în care plimbările sunt explorări, iar experiențele rămân cu tine o viață. Explorează un loc unic în lumea întreagă, unde Dunărea îmbrățișează Marea Neagră. Noi te așteptăm la Green Village Resort, cu tot confortul cu care ești obișnuit. Fii un explorator, nu doar un simplu turist!

Camere
În armonie cu natura
Facilități
Sofisticate și confortabile
Experiențe
Special concepute pentru tine
Oferte Speciale
Vacanța ta memorabilă în Delta Dunării
Best Green & Eco-friendly
Location, locul I
Destinația Anului 2023
Resort-uri, locul I
TopHotel Awards 2022
Best Resort, locul II
Partener
Partener
Membru
8367
×
Ai nevoie de ajutor?
rada