Descriere

Ușor ascunsă de tranzitul natural prin resort, grădina organică se dezvăluie curioșilor după un portal de lemn pe care stă scris ”Grădina organică”.

Parcelele de pământ sunt sădite cu semințe de legume și ierburi, pe care le folosim mai departe în prepararea mâncărurilor din restaurant sau braserie.

Mentă
Folosim frunze de mentă pentru împrospătarea băuturilor servite în Laguna Brasserie. Proaspăt, cum ar trebui să fie!
Roșii
Coapte și apetisante, roșiile din grădina noastră au calitatea de a aduce în orice salată savoarea Green Village Resort.
Morcov
Proaspăt cules din grădină, morcovul ajunge în supa delicioasă de pui, servită aburind.
Pătrunjel și mărar
Presărăm ierburi tocate mărunt peste friptura scoasă din cuptor și o servim cu un pahar de vin.
Ridichi
Încă un ingredient cheie pentru o salată perfectă. Tăiate felii sau cuburi, ridichile aduc o notă picantă mâncărurilor.
Ardei gras
O legumă de o frăgezime autentică, care te hidratează în cele mai toride zile de vară.
Cimbru
Una dintre cele mai aromate ierburi, cimbrul îl servim atât proaspăt cât și uscat. Ambele forme sunt perfecte pentru ce se pregătește în bucătărie.
Castravete
Vara urmărim jocul castravetelui în salate iar toamna îl pregătim pentru murat. Astfel folosim legumele din grădina organică tot anul.
Galerie

Ne-am facut loc printre razele de soare și am surprins grădina organică și echipa care o îngrijește. Uită-te la fotografii și vei simți cum ți se umplu ochii de verde.

Vezi toate pozele

Prima ta vizită la GreenVillage poate începe chiar aici, accesând turul virtual.

Descoperă zonele principale, restaurantul, braseria, piscină și SPA-ul!

Membru