Încă nu ți-ai ales destinația de vacanță, dar ți-ar plăcea să pleci la mare, într-un loc aparte? Atunci, propune-ți să mergi în satul Sfântu Gheorghe, din Delta Dunării. O să găsești condiții foarte bune de cazare în Delta Dunării și, ceea ce este cu adevărat important, te vei bucura nu doar de plajă, ci și de peisajele minunate din Deltă.

În cazul în care decizi să mergi în Sfântu Gheorghe, îți recomandăm să te cazezi la Green Village Resort, unul dintre cele mai moderne spații de cazare din țară. Am pregătit pentru tine câteva sfaturi referitoare la cum să-ți faci bagajul pentru mare și Deltă, astfel încât să nu-ți lipsească nimic și, totodată, să nu fie nevoie să cari prea multe lucruri după tine.

Începe cu lenjeria intimă și obiectele de igienă personală

Primele lucruri pe care ar fi bine să ți le pui în bagaj sunt lenjeria intimă, hainele pentru dormit, periuța si pasta de dinți și deodorantul. Nu este nevoie să îți iei prosoape, în camerele de la Green VIllage vei găsi suficiente.

Continuă cu accesoriile pentru plajă

Accesoriile vestimentare îți îmbunătățesc experiența unui concediu, așa că în bagajul tău pentru mare ar fi indicat să se regăsească și o pereche de ochelari de soare, o pălărie sau o șapcă. Dacă nu ai încă o pălărie de soare, îți recomandăm să-ți cumperi una albă sau într-o nuanță deschisă, pentru o protecție sporită în fața radiațiilor razelor solare. Geantă pentru plajă vei găsi în camera, nu trebuie să îți faci griji în privința asta. De asemenea, este bine ca ochelarii de soare pe care îi vei pune în bagaj să aibă lentilele cât mai mari, în așa fel încât să-ți apere ochii.

Ia-ți două costume de baie

Nu uita să-ți iei în bagaj și două costume de baie. Acestea îți vor fi suficiente, indiferent dacă vei sta șapte sau zece zile în concediu. Alege să îți pui în bagaj costumele de baie în care te simți cel mai confortabil.

Optează pentru haine lejere

Nu te apuca să-ți pui în bagaj hainele până nu te gândești foarte bine la ceea ce vei avea nevoie. Dacă ești bărbat, îți recomandăm să-ți iei câte un tricou pentru fiecare zi pe care o vei petrece în vacanță. De asemenea, pune-ți și două perechi de pantaloni scurți. În cazul în care ești fată, ia-ți în bagaj câteva fuste și rochii, pe lângă pantaloni scurți și tricouri. Chiar dacă este foarte cald afară, ar fi bine să ai la tine și o pereche de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă. Nu se știe niciodată când se poate strica vremea, așa că este bine să fii pregătită (sau pregătit).

Caută să-ți iei la tine haine fabricate 100% din bumbac, care să-i permită pielii să respire foarte bine. Mai mult, optează pentru obiecte de îmbrăcăminte în culori deschise, dacă îți dorești să nu ai de suferit prea tare din cauza căldurii.

În ceea ce privește încălțămintea, te sfătuim să îți pui în bagaj niște papuci pentru pentru plajă, sandale și o pereche de pantofi sport.