Delta Dunării este o destinație de vacanță ideală pentru oricine. Indiferent dacă vrei să te bucuri de un sejur liniștit în care să captezi frumusețile naturii, că ai de gând să te distrezi alături de prieteni sau că îți dorești să petreci zile de neuitat cu familia, pachetele noastre de vacanță ți se vor părea, cu siguranță, foarte avantajoase. Ți-am pregătit o mulțime de surprize și te așteptăm în locația noastră dacă ești curios, iubitor de natură sau dacă ai nevoie de o escapadă într-un loc absolut fermecător!

Pachetele de vacanță Green Village pentru 2020

Suntem convinși că vei fi cucerit de magia Deltei, încă de la prima ta vizită aici. Pe lângă peisaje, excursii și noi descoperiri culinare ai, însă și alte moduri de relaxare dacă alegi una dintre ofertele noastre. Îți punem la dispoziție o mulțime de facilități de cazare, transport și wellness, pentru că ne dorim să-ți transformăm sejurul într-un moment memorabil. Iată ce include pachetul nostru special pentru primăvara aceasta:

  • 3 nopți de cazare în cameră dublă de 4 stele, cu mic dejun inclus
  • Transfer cu barca de la Murghiol la Sfântu Gheorge și retur
  • Piscină
  • Jaccuzi outdoor
  • Entertainment Center (biliard, tenis de masă, table, darts, cărți de joc)
  • Loc de joacă pentru copii
  • Saună uscată
  • Proiecții de filme în fiecare seară.

În plus, poți rezerva camere cu vedere către lacurile și canalurile Dunării, pentru a-ți începe diminețile de vacanță cu o priveliște pe care nu o vei uita prea curând!

Bucură-te de vacanțe memorabile în Delta Dunării cu Green Village!

Green Village este locația perfectă pentru o vacanță indiferent de vârstă sau de pasiuni. Oricine are nevoie de puțină relaxare, iar dacă aceasta se îmbină armonios cu frumusețea naturii, atunci poți spune că ai un sejur perfect.

Timpul petrecut în resortul nostru te va destinde din plin; te poți așeza la pescuit pe marginea lacului, poți închiria caiace, poți fotografia peisajele de basm și te poți aventura în drumeții pentru a fii mai aproape de localnicii din Deltă. În plus, organizăm campionate de fotbal și volei pe nisip, dar și plimbări cu bicicleta, excursii în arealul Dunării și multe alte activități interactive și, totodată, relaxante.

Alege-ți vacanța în Deltă și vino la Green Village!