Sărbători fericite și liniștite în familie, asta ne dorim cu toții. De sărbători ne tragem sufletul și ne retragem acasă. Cum anul acesta am tot stat acasă, vă propunem ca de sărbători să veniți într-un loc în care să vă simțiți ca acasă. Un loc în care să vă puteți bucura împreună cu cei dragi de câteva zile de liniște, într-un cadru festiv.

Am spus de multe ori că Sfântu Gheorghe ar trebui să fie definiția izolării. Accesibil doar cu barca, acest loc îți oferă impresia de libertate imediat ce ai pășit pe pontonul din fața resortului și te face să uiți de stresul dat de orașele aglomerate.

O fugă rapidă cu mașina până la magazin este înlocuită de o plimbare la pas până la mini-marketul din sat. Vederea către balconul vecinului se transformă în priveliștea de la care nu-ți poți lua ochii, către canalele Dunării, încadrată de sălcii și trestii. Și nu mică va fi mirarea când vei auzi discuțiile intense din grupul de gâște care va trece razant deasupra terasei camerei tale.

Un loc izolat, neaglomerat, în care să te poți bucura de sărbătorile tradiționale este ce-ți poate pune la dispoziție Sfântu Gheorghe.

Iar la toate acestea se adaugă o listă întreagă de bunătăți din care te poți înfrupta în vizita ta de la Green Village 4* Resort: crap la proțap, tocăniță de pește, storceag, icre de crap sau de știucă (un deliciu). Iar la desert te poți delecta cu o plăcintă de brânză ca la doamna Maria (e în meniu!).

 

Și totuși, ce poți face de sărbători în Delta Dunării, la Green Village 4* Resort?

Pentru sărbătoarea de Crăciun plănuim 3 zile pline de surprize (în regim de pensiune completă). Sejurul tău în Deltă va începe cu o primire specială cu preparate tradiționale în ziua de Ajun. Iar seara, tot în ziua de Ajun, vom organiza o cină festivă, iar pentru cei mici pregătim un moment special!

În dimineața zilei de Crăciun vom face o plimbare la malul mării, iar pe drum ne vom încălzi cu o cană de vin fiert sau ciocolată caldă, după gust! Cina tradițională de Crăciun va fi servită în restaurantul resortului, acompaniați de un program de colinde și de muzică tradițional. An de an am fost urați de către corul de colindători din Sarichioi, care a adus la viață colinde vechi, tradiționale, special pentru oaspeții resortului nostru. Și anul acesta îi vom aștepta cu mare drag! După venirea lui Moș Crăciun, în a doua zi de Crăciun, vom servi o cină pescărească neaoșă, urmată de o seară festivă.

Ce îți punem la dispoziție pentru petrecerea timpului liber?

O căsuță cu stuf, pe care am onorat-o cu numele de Lotus Spa, situată lângă la marginea unui lac format de canalele Dunării, ascunde 2 saune uscate și o sală de masaj, cu vedere la Dunăre. După o plimbare pe malul mării o sesiune de masaj este un răsfăț binemeritat!

La câțiva pași de restaurant veți găsi sălile de cinema (în care vor rula filme de Crăciun) și zona comună (Entertaiment Center) în care vă puteți relaxa jucând biliard, tenis de masă, darts sau jocuri de societate. Iar pentru cei mici avem un loc de joacă special amenajat (Kids Club).

De Revelion ne vom bucura de un program de 3 nopți în care am îmbinat evenimentele festive cu momente de relaxare, mesele incluse fiind în regim de pensiune completă. În seara de 31 decembrie ne vom delecta cu o cină festivă, urmată de un bruch sănătos și revigorant în 1 ianuarie. Vom saluta noul an cu o ieșire la malul mării după servirea bruch-ului. Seara vom pregăti o seară pescărească, urmată de o seară Disco cu DJ.

Atât de Crăciun, cât și de Revelion, cazarea va fi rezervată în zona Lebăda & Pelicanul. Vilele care adăpostesc camerele de 2 camere și apartamentele cu 2 camere (living la parter și dormitor la etaj) sunt situate în apropiere de recepție, restaurant, Lotus Spa și Entertainment Center. Veți fi aproape de centrul distracției, cu alte cuvinte! Toate camerele au dotările necesare pentru petrecerea unui sejur în confortul unui resort de 4*, în plus, poziționarea lor în vilele dispersate sau bunganlow-uri (în cazul apartamentelor) le dă avantajul spațierii și îți aduc un plus de intimitate.

Pentru un plus de siguranță și, mai ales, pentru a aduce liniștea din suflet mult căutată, am introdus atât pentru pachetul de Crăciun, cât și pentru cel de Revelion, testarea gratuită pentru detectarea antigenelor COVID-19.

Vă așteptăm cu drag de sărbători în Delta Dunării!