Vă invităm la seri petrecute în lumina apusului, pe malul Dunării, degustând delicii mediteraneene și mult pește însoțite de vinul casei, Blush, Sunset sau Dawn. Pentru toți exploratorii, pentru gurmanzi și mai ales pentru îndrăgostiții de preparatele cu fructe de mare, am deschis un nou restaurant, Laguna Brasserie.

Laguna Brasserie te va aștepta la finalul fiecărei zile de perindat în Deltă sau după o zi petrecută pe superba plajă din Sfântu Gheorghe. Noul bronz poate fi sărbătorit cu o porție generoasă de calamari sau poate cu un crap neaoș.

Potrivită pentru grupurile mici și mari, Laguna Brasserie pune la dispoziție 60 de locuri (mesele sunt amenajate pe pontonul din apropierea piscinei sau în zona din apropierea barului braseriei) și vine în completarea serviciilor oferite de restaurantul principal, Waterlilly Restaurant, care va păstra un meniu cu rețete tradiționale începând cu această vară.

Mult pește, fructe de mare, rețete internaționale reinterpretate și rețete originale vor fi pregătite cu pasiune și pricepere de echipa Chefului Daniel Zinke. În pregătirea meniului echipa a avut în vedere trei aspecte: calitatea produsului oferit, aspectul vizual, respectiv așezarea în farfurie, și experiența gustului. Un deliciu destinat oaspeților noștri, vizitatorilor vecinilor noștri și localnicilor din Sfântu Gheorghe.

Parțial sau integral, Laguna Brasserie poate fi închiriată pentru organizarea unui eveniment privat în Delta Dunării. Pentru o cină romantică sub cerul înstelat sau poate pentru o aniversare sărbătorită la apus, Laguna Brasserie vă oferă un cadru perfect.

Situat în apropiere de locul în care Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, Green Village 4* Resort este definiția locurilor izolate și liniștite. Amenajat pe o suprafață de 30.000 mp în sistem pavilionar, Green Village 4* Resort este împărțit în 3 zone distincte.

Egreta, numită și “the quiet zone”, este destinată din acest an doar adulților. Cu un jacuzzi amenajat în aer liber, noul River Bar Cocktails și un welcome lounge, Egreta promite seri relaxante, de povestit.

Stârcul Alb, construit în jurul lacului natural este destinat tuturor exploratorilor. Cu bungalow-urile spațioase și vilele amenajate ca apartamente cu 2-3 camere, Stârcul Alb este preferat de familiile mici și mari.

Lebăda și Pelicanul este zona centrală în care se află și Laguna Brasserie, restaurantul Waterlilly, cele două cinematografe de interior, Turtle Club și locul de joacă pentru copii, piscina și Lotus Spa (salonul de masaj și cele 2 saune uscate). Tot aici sunt amenajate și mansardele care vă oferă o vedere la cele mai frumoase apusuri din Deltă.

Anul acesta este dedicat exploratorilor, celor care vor să cunoască Delta, nu doar să o viziteze. Pentru ei organizăm excursii cu barca pe canalele Dunării sau pe mare către Pădurea Letea sau Caraorman, Sulina, epava Tuzla sau insula Sacalin, cunoscută pentru coloniile de pelicani creți și cormorani.

După o zi plină de explorat, te așteptăm să revii la noua Laguna Brasserie.