Plănuiești să mergi în concediu în Delta Dunării și deja ai hotărât că îți vei petrece vacanța în Sfântu Gheorghe? Dacă nu ai ales încă unde o să stai, avem câteva sfaturi pentru tine, astfel încât să alegi o cazare foarte bună în satul Sfântu Gheorghe, din Delta Dunării.

Concentrează-te pe camere

Camera în care vei locui pe durata concediului este extrem de importantă. Prin urmare, caută un loc de cazare în Delta Dunării în care camerele să fie curate, suficient de mari și prevăzute cu aer condiționat. Complexul turistic Green Village îți pune la dispoziție cele mai bune condiții de cazare din Sfântu Gheorghe.

La Green Village ai posibilitatea să te cazezi în camere duble, apartamente cu două și trei camere. Complexul turistic include 89 de spații de cazare, grupate în trei zone: Egreta, Stârcul Alb, Lebăda și Pelicanul. Toate camerele din incinta Green Village au minibar și aer condiționat. De asemenea, spațiile de cazare din Green Village dipun de balcoane sau terase generoase. Totodată, camerele sunt construite din materiale durabile și ecologice.

Analizează opțiunile de masă

O cazare foarte bună în Delta Dunării ar trebui să aibă și o ofertă de preparate culinare pe măsură, astfel încât să nu fie nevoie să te deplasezi altundeva ca să mănânci. Green Village Resort dispune de un restaurant și o braserie, în care vei putea să încerci mâncăruri pescărești, feluri internaționale și gustări rafinate.

Restaurantul se desfășoară pe două niveluri și are o capacitate totală de 240 de locuri (interior și exterior). Lângă restaurant se află braseria. Acolo, pe lângă gustările și băuturile cu care te vei răsfăța, vei avea parte și de concerte live, în fiecare seară.

Pune preț și pe alte facilități

Un spațiu ideal de cazare în Delta Dunării ar trebui să-ți ofere, pe lângă camere curate și opțiuni nenumărate de mâncare și acces la diverse facilități. Iar Green Village Resort face acest lucru. Astfel, dacă o să alegi să te cazezi în Green Village, o să descoperi multe facilități, răspândite în tot complexul:

– Health Center – centru de fitness, saună, piscină, jacuzzi și o zonă de masaj;

– Meetings & Entertainment –  masă de ping-pong, darts, sală de ședințe, masă de biliard, jocuri de societate și trei săli de cinema sau de conferințe;

– Turtle Kids Club – unde îți poți lăsa copii;

– Marina Bay – un golf construit special pentru clienții care vin cu propriile bărci în complex.