Când vorbim despre petreceri, știm că dacă ne organizăm să ajungem printre primii invitați, ne vom putea delecta cu prăjiturile mai bune, pe care toată lumea le vânează. Iar când se lansează o colecție nouă de haine ne grăbim să ne alegem piesele potrivite, știind că sunt șanse mari să dispară mărimea noastră. În cazul vacanțelor de ce să nu aplicăm aceeași tactică? Rezervând din timp avem mai multe șanse să găsim camerele preferate disponibile, vacanța dorită are un tarif mai mic datorită reducerilor Early Booking, plus că avem mai mult timp să planificăm meticulos fiecare zi din sejurul nostru!

Am lansat sezonul 2021 cu reduceri de până la 20%, pentru rezervări efectuate înainte de 31.12.2020. Iar pentru mai multă liniște și siguranță, vă prezentăm asigurarea storno “Ramburs Orice”, un produs creat în parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări. Acum îți poți rezerva sejurul în Deltă în orice perioadă îți dorești, pentru anul 2021, începând cu luna aprilie. Tot acum îți poți rezerva camera pentru festivalul Anonimul, anunțat pentru începutul lunii august.

La Green Village te așteaptă 89 de camere confortabile, în care vei avea la dispoziție dotările specifice unui hotel de 4* (aer condiționat, mini bar, TV, uscător de păr, halat și papuci). Toate camerele sunt prevăzute cu terasă și sunt amplasate în vile sau bungalow-uri cu acoperiș de stuf, care păstrează caracterul local. Unitățile de cazare sunt împărțite în 3 zone: Egreta, Stârcul Alb și Lebăda și Pelicanul.

Zona Lebăda și Pelicanul este situată în apropiere de restaurant, cinema, zona de SPA și piscină. Această zonă pune la dispoziția turiștilor camere duble și apartamente cu două camere. Camerele duble sunt poziționate la parter, la etaj sau la mansardă. Camerele de la mansardă beneficiază de un spațiu generos și o vedere spectaculoasă spre canalele Dunării. Fiecare vilă dispune de doar 2 astfel de camere. Apartamentele sunt dispuse pe două nivele: la parter este zona de living, iar la mansardă este amenajat dormitorul. Toate apartamentele sunt amplasate în bungalow-uri individuale, poziționate în interiorul grădinii resortului sau aproape de canalele Dunării! De pe terasa bungalow-ului poți admira cele mai frumoase apusuri din Deltă.

Zona Stârcul Alb este construită în jurul unui lac natural străjuit de stufărișul sălbatic și de vegetația specifică. Această zonă este separată de zona Lebăda și Pelicanul, oferindu-ți și mai multă intimidate și liniște, la doar câteva minute distanță de restaurant. Aici te vei putea caza în camera duble sau în apartamente cu 2 sau în cel cu 3 camere. Camerele duble sunt amplasate într-una dintre vilele cu etaj, la parter și la etajul 1. Camerele poziționate la parter au un living comun. Toate camerele au terasă cu vedere la grădină sau la lacul natural din apropiere. Apartamentele cu 2 camere sunt de asemenea poziționate în vile cu două nivele (la parter veți găsi un living și o terasă amplă, iar la mansardă este poziționat dormitorul). Apartamentul cu 3 camere are un living la parter (un living generos, cu deschidere pe întreaga suprafață a viluței), iar cele 2 dormitoare sunt poziționate la etaj.

Zona Egreta este poziționată în apropiere de pontonul de sosire. În zona Egreta vei găsi camere duble și penthouse-uri. Aici te vei putea bucura de foarte multă liniște și intimidate. Îți punem la dispoziție, pentru relaxare, un Jacuzzi plasat în aer liber și o zonă de fitness: Bayside Fitness. Ce zici de o sesiune de yoga la apus?

Acum, după ce ți-ai ales camera aia cea mai bună (poate penthouse-ul de la mansardă, din vila 5 – cea mai căutată cameră din tot resortul), poți începe să visezi la vacanța ta din Deltă. Ne gândim doar la toate serile petrecute pe terasa camerei sau la restaurant sau pe plajă, la sesiunile de pescuit sau poate la momentele de relaxare de la Health Centre.  Zile întregi petrecute pe plaja sălbatică din Sfântu este ce putem numi noi un concediu reușit!

Planificarea unei vacanțe la Green Village 4* Resort este la un click distanță. Rezervă-ți acum vacanta pentru 2021 și profită de reducerile de până la 20% reducere:

  • 20% discount pentru rezervările efectuate până la data de 31.01.2021, achitate integral până la data de 05.02.2021, excepție făcând perioada 15.07 – 31.08.2021;
  • 15% discount pentru rezervările efectuate până la data de 28.02.2021, achitate integral până la data 05.03.2021, excepție făcând perioada 02-15.08.2021.

Gândul la zilele însorite de vară petrecute la piscină sau pe plaja lată din Sfântu ne face din ce în ce mai nerăbdători! Abia așteptăm serile de poveste din următorul sezon!