Cererea în căsătorie ar trebui să fie un moment magic, care reprezintă începutul unui drum presărat cu zâmbete, armonie și înțelegere. Până a ajunge la altar și a-i declara cât de mult o iubești în fața tuturor celor dragi vouă, ai de făcut, probabil, cel mai important pas de până acum.

Iubita ta merită surprinsă în cel mai inedit mod cu o cerere în căsătorie care să iasă din tipare. Dacă majoritatea viitorilor soți aleg un restaurant sofisticat și un buchet imens de flori pentru pasul cel mare, tu trebuie să fii ceva mai inspirat de atât, pentru a fi sigur că, pe lângă răspunsul pozitiv, vei mai avea parte și de lacrimi de fericire din partea celei pe care o vezi a fi mama copiilor tăi.

Ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva sfaturi în acest sens, așa că am adunat pentru tine cele mai ingenioase trei idei de cerere în căsătorie pe care le poți folosi pentru a-ți impresiona iubita sau, mai bine zis, viitoarea logodnică. Iată care sunt acestea.

Cerere ascunsă într-o cameră a misterelor (escape room)

O idee cu adevărat bună ar fi aceea în care, împreună cu gașca de prieteni, îi propui iubitei tale să mergeți într-o după-amiază sau într-un weekend într-o cameră a misterelor, adică într-un escape room. Veți avea de rezolvat împreună câteva scenarii pregătite cu atenție de către cei care au gândit proiectul, iar la capitolul teme vei avea de unde alege.

Poți opta pentru o poveste de aventură, una science fiction sau una thriller. Asigură-te că iei legătura cu angajații escape room-ului și îi rogi să îți ascundă inelul de logodnă în obiectul care constituie finalul misiunii voastre, de exemplu într-o cutie sau un cufăr care se deschide pentru a vă oferi cheia care descuie ușa camerei în care sunteți cu toții.

Cerere lansată de un influencer

Dacă tot suntem în era în care toate informațiile circulă online, iar influencerii sunt noile vedete, ai putea să afli care este vlog-ul pe care ea îl urmărește cu interes. De la idee până la faptă mai e un singur pas, pentru că tot ce vei avea de făcut este să iei legătura cu persoana publică pe care iubita ta o admiră și să o rogi să includă în următorul filmuleț cererea ta în căsătorie. Dacă vrei să mergi și mai departe și timpul îți permite, poți chiar să apari în filmare. Fii sigur că viitoarea ta logodnică va fi cu adevărat uimită de imaginația ta.

Cerere sub apă

O sesiune de scuba diving, o cameră de filmat rezistentă la apă și un mesaj inspirat de cerere în căsătorie pe care să i-l arăți în timp ce înotați aproape de fundul apei – ce altceva poate fi mai original de atât? Sau poate preferi să rămâi la suprafața apei și să îi propui un weekend inedit, cu o cazare într-un bungalow în Delta Dunării, în care să vă plimbați cu barca și, în timp ce ea e atentă la vreun pelican pe care îl fotografiază, tu să pregătești inelul și să îi ceri să-ți fie parteneră pentru tot restul vieții?

Mai mult ca sigur o vei impresiona cu una din ideile de mai sus, iar răspunsul pozitiv la marea întrebare este ca și rostit. Nu uita să rogi un prieten să filmeze momentul, pentru a păstra amintirea cât mai vie. Succes și… casă de piatră!