Îți dorești să faci o excursie de câteva zile până la sfârșitul primăverii, într-un loc cu adevărat special? Atunci, alege să vii în Delta Dunării! Dacă vrei cazare în Delta Dunării, Green Village Resort este locul potrivit pentru tine, deoarece îți garantăm că vei avea parte de o experiență unică.

Dacă nu ești 100% convins să vii în Deltă, îți prezentăm, mai jos, cinci motive pentru care merită să faci o scurtă vacanță de primăvară într-un loc atât de frumos.

O destinație accesibilă

Sfântu Gheorghe reprezintă o destinație de vacanță accesibilă.  Dacă locuiești în București, nu-ți rămâne decât să te urci în autocar și să cobori în Tulcea. Drumul cu autocarul va dura aproximativ patru ore, iar din Tulcea o să iei o navă, care te va duce până în Sfântu Gheorghe, în circa o oră și jumătate. O altă variantă ar fi să mergi din București până în localitatea Murghiol și de acolo să găsești o barcă pentru transferul către Sfântu Gheorghe. Înainte să pleci în Sfântu Gheorghe, te sfătuim să acorzi o foarte mare atenție legăturilor de transport, dacă nu vrei să aștepți foarte mult în Tulcea până la plecarea navei ce te va duce în Sfântu Gheorghe.

Un loc minunat pentru copii

Sfântu Gheorghe reprezintă o alegere minunată dacă lucrezi în învățământ și vrei să le oferi elevilor o experiență deosebită într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România și din lume. Totul se poate desfășura timp de cinci zile, în cadrul programului „Școala Altfel”. O vizită în Delta Dunării este ideală dacă vrei ca elevii cu care lucrezi să se dezvolte personal, să își îmbunătățească capacitatea de a interacționa cu alți oameni, să facă mai mult sport și să înțeleagă mai bine ceea ce se întâmplă în natură.

Green Village îți pune la dispoziție un pachet turistic dedicat pentru „Școala Altfel”, din care nu lipsesc cazarea, transportul de la Murghiol până la resort și retur, accesul la Entertainment Center, pescuitul pe lacul din incinta complexului și nici mesele de dimineață și seară.  De asemenea, pachetul turistic de bază poate fi completat și cu alte servicii, precum organizarea unui foc de tabără pe plajă, o excursie cu barca la Gârla Turcească sau închirierea de undițe și lansete.

Migrația păsărilor, o experiență unică

Lunile de primăvară sunt excelente ca să asiști la întoarcerea păsărilor din zona Mării Mediterane și a Africii. Admiră penajul lor fantastic și, de asemenea, fii atent la trilurilor lor, care o să te cucerească, cu siguranță!

Plaja îți aparține

Plaja din Sfântu Gheorghe are, probabil, cel mai  fin nisip din România, și merită să pășești pe el chiar dacă nu o să poți să faci baie în mare, din cauza temperaturii scăzute pe care o are apa în perioada primăverii. De asemenea, în lunile de primăvară, plaja din Sfântu Gheorghe este pustie, așa că nu o să te deranjeze nimeni dacă vrei să bucuri din plin de razele soarelui și de peisajele superbe.

Mâncarea este delicioasă

Mâncarea din Delta Dunării este delicioasă și, dacă nu ești fanul preparatelor pe bază de pește, mai mult ca sigur că te vei îndrăgosti de ele foarte rapid. Îți recomandăm cu încredere toate mâncărurile pe care Chef Sorin le pregătește în incinta bucătăriei sale magice din Green Village Resort.