Toate zilele de vară ar trebui să fie de vacanță! După cum spunea și cântecul celor de la Vama Veche, “singura noastră scăpare e să rămânem toți la mare”. 

Chiar dacă nu ne putem muta toți la mare, ne putem organiza cât mai multe escapade în locuri cu plajă și soare.

Îți spunem un secret: în Sfântu Gheorghe te așteaptă 30 km de plajă sălbatică, liniște și un soare mângâietor (care parcă zâmbește mai frumos ca la oraș). Credem că Delta Dunării este locul perfect pentru petrecerea zilelor dogoritoare de vară, mai ales în cursul săptămânii.

Am selectat TOP 9 motive pentru care să ne vizitezi în cursul săptămânii

Week-end-ul ține doar 2 zile

Serios, am verificat în calendar, week-end-ul este socotit doar pentru sâmbătă și duminică. Credem că marea merită să fie adorată mai multe zile. Iar în cursul săptămânii vei găsi 5 zile pline în care să te bucuri de tot ce înseamnă o vacanță la mare!

Cazarea costă mai puțin

Șederile din timpul săptămânii (duminică – joi) pot fi rezervate la tarife mai mici față de cele din week-end. Mai multe zile de vacanță, la un tarif mai mic. Acum parcă și soarele strălucește mai tare, nu?

Ajungi mai repede la noi!

Da, vom aduce în discuție și acest subiect sensibil: traficul! Iar dacă motivele de mai sus nu te-au convins să-ți rezervi o vacanță în cursul săptămânii, credem că acest argument o va face: în cursul săptămânii traficul este mai lejer ca în ultimele zile din săptămână. Adu-ți aminte doar de orele petrecute la coadă pe autostradă în ultimele tale vizite la mare!

Le poți trimite poze prietenilor din vacanță

În timp cei toți colegii/prietenii tăi lucrează, tu le poți trimite instantanee de la piscină, de la plajă, fotografii reușite cu păsările din Deltă, cu tine în ciubăr… Iar lista poate continua, cât o săptămână de lungă!

Îți rezervi tipul de cameră dorit, nu doar ce mai e disponibil!

Nu e un secret că dintre toate camerele, cele premium se rezervă primele. Sunt camerele acelea cu 56 mp, situate la mansardă, adorate de toți turiștii noștri. Iar pentru sejururile din cursul săptămânii vei avea mai multe șanse să le găsești disponibile!

Vei vedea mai multe păsări

Suntem convinși că păsările din Delta Dunării, ca și noi de altfel, încearcă să-și rezolve cât mai multe treburi în cele 2 zile libere de la finalul săptămânii. De aceea, în timpul săptămânii vei putea observa mai multe păsări ca în week-end. Le vei găsi acasă, relaxate și pregătite pentru a fi subiectul sesiunilor tale foto.

Sunt mai puține bărci pe canalele Dunării

Iar tu vei putea admira păsările din Delta Dunării în deplină liniște. Traficul mai puțin intens încurajează apariția păsărilor în locurile accesibile de bărci.

Facilitățile resortului sunt mai libere

Pe toată perioada verii, resortul nostru este full house în fiecare week-end. Toate cele 89 de camere, cu o capacitate de până la 200 de persoane, sunt ocupate. Dacă-ți dorești o ședere mai liniștită, în care să te bucuri de sesiuni de masaj urmate de clipe de relaxare într-unul dintre ciubărele noastre în intervalul orar ales de tine, te încurajăm să-ți rezervi o vacanță în cursul săptămânii.

Vei vedea delfinii în largul mării

Am stabilit cu ei ca în timpul săptămânii să-și facă apariția în apropiere de plaja din Sfântu Gheorghe mai des. O experiență minunată rezervată doar pentru tine. Ce poate fi mai frumos?

În vara aceasta, alege un sejur în cursul săptămânii și vino să te bucuri în liniște de tot ce are Delta Dunării să-ți arate. Te așteptăm cu drag acasă, la Green Village 4* Resort!