Ce facem de Paște? Unde mergem în vacanța de vară? Ce loc ar fi mai potrivit pentru cei mici? Găsim o cazare pentru toată gașca?

Reducerile Early Booking, Târgul de Turism, postările prietenilor din locurile vizitate ne încurajează să ne facem planuri pentru o nouă plecare. Planurile de vacanță ne apropie de bucuria de a călători, chiar dacă vorbim despre o destinație îndepărtată sau doar de o ieșire de week-end. Studiile ne spun că, de fapt, vacanța începe odată cu planificarea.

Atunci când ne creionăm lista de obiective turistice pe care ne dorim să le vizităm în concediul nostru, felurile de mâncare cu specific local despre care am tot citit și ne dorim să le încercăm sau plajele pe care ne dorim să ne relaxăm, intrăm deja în “starea de vacanță”. Căutarea hotelului preferat, găsirea celei mai frumoase și potrivite camere pentru formula în care vom călători ne aduc bucurie și ne fac să numărăm zilele până la plecare.

Cu gândul la vacanțele planificate în avans și din dorința de a sprijini bucuria noilor planuri a fost creat primul produs de asigurare storno pentru călătoriile în România: “Ramburs Orice”. Un produs al Eurolife FFH Asigurări, “Ramburs Orice” vă asigură în cazul în care planurile de vacanță sunt date peste cap și nu mai puteți călători, chiar și în cazul îmbolnăvirii cu Sars-Cov-2, returnându-vă 90% din sumele achitate pentru un sejur la Green Village 4* Resort.

Împreună cu asigurarea “Ramburs Orice” vacanța ta va fi în siguranță!

Pentru începutul lunii aprilie (pe 2 aprilie vom redeschide resortul) îți propunem un pachet de 3 nopți cazare cu mic dejun în care am inclus și o excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră și o sesiune de masaj de relaxare. Tot în luna aprilie poți alege un sejur de 2 nopți cu mic dejun, o excursie cu barca la Gârla Turcească incluse. Transferul către Sfântu Gheorghe din Murighiol și returul sunt și ele incluse.

Pentru vacanța de Paște am pregătit un pachet de 3 nopți de cazare cu pensiune completă (în care am inclus și o cină pescărească, un prânz tradițional românesc și o cină tematică internțională). De 1 mai vom sărbători Ziua Națională a Muncii în Green Dolphin Camping.

Și dacă “Ramburs Orice” te ajută să-ți planifici în liniște vacanța ta la Green Village, noi ne-am pregătim și în acest an, pentru ca voi, oaspeții noștri să vă bucurați de vacanță, în siguranță. Am simplificat procedura de check-in, pentru a limita timpul petrecut în recepție. La toate intrările din incintele comune am instalat dozatoare cu soluții dezinfectante, iar pentru curățirea acestor incinte și a suprafețelor de contact (mânere, bare de sprijin etc.) folosim produse dezinfectante profesionale. În timpul transferului cu barca respectăm normele aflate în vigoare. În restaurant am redus numărul de locuri și am plasat mesele la o distanță corespunzătoare, conform noilor reguli.

Include în planurile tale și asigurarea „Ramburs Orice” și pregătește-te de o vacanță liniștită și relaxantă la Green Village 4* Resort.