Dă-ți voie să te relaxezi în tihnă în vacanța ta din Deltă, de la Green Village 4* Resort.

Petrece mult timp în natură, în liniște, alege tot ce-ți face cu ochiul din meniul de la restaurant și răsfață-te cu o sesiune de masaj la Lotus SPA.

În meniul de masaje vei găsi variante mai tonifiante care-ți pun sângele în circulație, unele care te vor rehidrata după o zi petrecută la soare sau unele terapeutice, care te vor face să te simți “ca un alt om”.

Recompensează-ți corpul după o zi întreagă de plimbări în Delta Dunării cu un masaj reflexogen. Acest tip de masaj se concentrează pe partea inferioară a picioarelor, fiind un tratament de reflexologie profund relaxant și de stimulare a circulației sangvine.

Pielea ta îți va mulțumi dacă vei alege masajul “after sun”. Acest tip de masaj are ca obiectiv hidratarea intensă a pielii și eliminarea disconfortului apărut în urma expunerii prelungite la soare.

La ce te duce cu gândul masajul freestyle? Noi am denumit așa sesiunea de masaj în care maseurul folosește diferite tehnici de masaj sau instrumente: ventuze (sticlă organică, silicon), bețe de bambus sau pietre vulcanice. Masajul freestyle îți va relaxa tot corpul și îl va pregăti pentru un somn ușor! 🙂 Sesiunile de masaj freestyle și cel “after sun” sunt perfecte după zilele petrecute pe plajă.

Și în vacanță îți poți continua sesiunile de masaj terapeutic pe care le-ai fi urmat acasă. În funcție de preferințele tale, maseurul va aplica una dintre tehnici: cupping-ul sau terapia cu ventuze. Acest tip de masaj poate fi decontracturant, tonifiant, cu efect antialgic sau miorelaxant în funcție de tehnicile de masaj folosite. Acest tip de masaj

Încearcă în vacanța ta din Delta Dunării, de la Green Village 4* Resort, un masaj hawaiian. În acest tip de masaj este aplicată tehnica lomi – lomi (lomi înseamnă a frământa sau a calma), o tehnică care implică mișcări fluide și ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp, maseurul folosind în special antebrațele. De aceea, masajul mai este cunoscut și sub numele de “loving hands”, acesta având la bază  armonia şi iubirea, principii fundamentale ale filosofiei hawaiiane.

Un alt masaj “mai energic” de care te poți bucura în vacanța ta este masajul “deep tissue”. Acest masaj decontracturant  îți va stimula circulația sângelui și te va face să te simți “ca nou”.

Pentru o experiență mai exotică îți recomandăm masajul hot stone, cunoscut și sub numele de “masaj cu pietre calde”. Pentru acest masaj este folosită una dintre cele mai vechi tehnici terapeutice folosite pentru relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere. Masajul implică folosirea unor roci vulcanice calde de-a lungul coloanei vertebrale urmărind meridianele energetice. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, relaxează şi echilibrează.

Pentru mămici și bebeluși avem un masaj pre și post natal (un masaj terapeutic care are ca scop stimularea funcției mușchilor și a articulațiilor și îmbunătățirea circulației sangvine) și un masaj pentru bebeluși și copii cu efect calmant și relaxant. Bebelușilor, în special, le va creea o stare de siguranță și încredere. Pentru că știm că schimbarea mediului poate fi un factor de stres pentru cei mici. 🙂

În perioada 15.04 – 10.06.2022 îți poți comanda oricare două tipuri de masaj cu o durată maximă de 1 h/masaj la un tarif special de 299 lei/pachet.*

*pachetul poate fi rezervat de una sau două persoane.

Relaxează-te, ești în vacanță! 🙂