Pentru vacanțele petrecute alături de familie, pentru escapadele în cuplu sau pentru ieșirile cu prietenii, ai cel puțin 99 de motive să vii în Delta Dunării!

Vei avea parte de multă liniște în vacanță. În Sfântu Gheorghe poți ajunge doar cu barca, astfel că poți uita de tot ce vine la pachet cu traficul urban sau interurban. În plus, în acest mic sătuc situat aproape de locul în care Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră vei întâlni turiști sau exploratori, cum le spunem noi, care caută același lucru: momente de tihnă în liniște.

Îți poți transforma vacanța într-o expediție de explorare. Delta Dunării este cel mai tînăr teritoriu din România și este într-o continuă schimbare. De ori câte ori vei veni, Delta va avea ceva nou să-ți arate. O nouă generație de păsări, diferite căi de acces pe canalele Dunării ca urmare a mișcării plaurilor sau apariția delfinilor în mare. În special pentru cei mai mici dintre exploratori, o vizită în Delta Dunării va fi subiectul poveștilor pentru mult timp!

Te poți bucura de o vacanță la mare și în Deltă în cadrul aceluiași sejur. Satul Sfântu Gheorghe are ieșire la mare și aici vei găsi 30 de kilometri de plajă sălbatică cu nisip foarte fin. Dacă-ți dorești să mergi într-o vacanță romantică, în care să fiți doar voi doi pe plajă, Sfântu Gheorghe este locul ideal. Iar intrarea lină în mare și plaja liberă o fac ideală pentru familiile cu copii de toate vârstele. Părinții își pot supraveghea juniorii liniștiți.

Vei avea parte de un festin culinar. În toată Delta Dunării vei putea gusta diverse feluri de mâncare făcute după rețete împrumutate de la oamenii Deltei. Plăcinte cu brânză pe care nu te vei putea opri să le mănânci, plachii cu pește pescuit dis de dimineață și porții generoase de scoici pe care îți vei dori să le comanzi în fiecare zi!

Îți poți păstra rutina activității sportive. Poți face ture pe canalele Dunării într-un caiac, poți vizita zona în care te-ai cazat cu bicicleta. La Green Village 4* Resort îți punem la dispoziție o sală de fitness în care-ți poți continua rutina zilnică de exerciții, îți poți muta sesiunile pe pontoanele amenajate în resort sau chiar pe plajă.

Te poți dedica 100% relaxării. Într-un cadru de liniște totală, te poți scufunda într-un ciubăr ascuns sub ramurile sălciilor, chiar după o binemeritată sesiune de masaj. Poți întâmpina apusul cu o sesiune relaxantă de pilates și să nu uităm de plaja goală pe care vei auzi doar pescărușii.

Alege-ți o cameră în cel mai liniștit loc din resort. La Green Village 4* Resort am amenajat o zonă doar pentru adulți, situată în apropiere de pontoul de sosire. Cele două vile prezente aici au, fiecare, câte 10 camere duble, fiecare având o mică terasă cu vedere la grădină sau la canalele Dunării. Cu jacuzzi cu ponton și șezlonguri te așteaptă să afuzi într-un moment de totală relaxare!

În Deltă poți explora rezervațiile naturale situate la o excursie cu barcă distanță. Din Sfântu Gheorghe poți porni către cele mai cunoscute rezervații: Pădurea Letea, Pădurea Caraoman, către Sulina sau Gura Portiței.

Vara aceasta, ai 99 de motive să vii în Delta Dunării. Te așteptăm la Green Village 4* Resort, în Sfântu Gheorghe!