Anul 2021 a adus multe schimbări pentru resortul nostru, una dintre cele mai importante fiind transformarea zonei Egreta în una destinată exclusiv adulților. Separată de zonele Stârcul Alb și Lebăda & Pelicanul, orientată spre Dunăre, situată în apropiere de pontonul la care acostează bărcile de transfer, cu frumoasa sa grădină înconjurată de sălcii și vegetație spontană, Egreta este numită și “Zona liniștită”.

Pentru oaspeții noștri, ne dorim ca Egreta să fie un loc intim, o oază de relaxare. Destinația perfectă pentru luna de miere, pentru o vacanță între prieteni sau în familie.

În zona Egreta vei găsi camere duble standard și penthouse-uri, toate dotate cu o terasă sau balcon. Camerele au vedere spre grădină sau spre canalele Dunării.

Încă de la intrare te va întâmpina jacuzzi-ul, oaza ta de relaxare, amenajat cu șezlong-uri, deschis în sezonul de vară. În apropiere de acesta este amenajată o sală de fitness: Bayside Fitness. Aici vei găsi o serie de aparate de fitness și salteluțe pentru sesiuni de yoga ori pilates. Iar pentru cei care doresc să practice yoga în exterior, există un spațiu special amenajat pentru această activitate, pe ponton.

Pentru seri romantice, pentru povești pescărești sau momente de relaxare după o zi de explorare, am amenajat un foișor (Welcome Lounge). În zilele de vară deschidem River Bar, situat în apropiere de Welcome Lounge.

Mesele pot fi servite la unul dintre cele două restaurante din zona Lebăda și Pelicanul: Waterlily pentru toate mesele (mic dejun, prânz și cină) și Laguna Braserie, deschisă pentru prânz și cină sau pentru evenimente private.

Tot în zona Lebăda și Pelicanul veți găsi centrul de entertainment în care am amenajat 3 săli de cinema care pot fi folosite și ca săli de conferințe/evenimente. Pentru cei care doresc să lucreze din Delta Dunării punem la dispoziție câteva spații de lucru.

În centrul de entertainment vă așteaptă o masă de biliard sau de ping-pong, un joc de darts și multe boardgames.

Cine poate refuza o sesiune de masaj?

În zona Lebăda & Pelicanul am pregătit pentru tine un Health Center în care te poți delecta cu o ședință de masaj sau poți enumera câți pelicani ai văzut în excursiile cu barca ,în deplina liniște, într-una dintre cele 2 saune.

La doar 15 minute de mers pe jos de resort te așteaptă kilometri de plajă sălbatică. Cu un minimum de amenajare, plaja din Sfântu Gheorghe este pregătită an de an pentru toți turiștii Green Village, indiferent de vârstă. Credem că nu mai este un secret că acesta este unul dintre locurile noastre preferate.

Dacă vrei să explorezi satul Sfântu Gheorghe cu bicicleta, poți împrumuta una de la recepție. Vei fi surprins să afli că Sfântu Gheorghe este mult mai mare decât pare. Îți recomandăm să dai o fugă și la muzeul local. Un alt obiectiv turistic pe care-l avem mereu pe lista văzut este locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră.