Din septembrie până în a doua decadă a lunii decembrie (12.09 – 20.12), seniorii (minimum 55 de ani)  pot beneficia de un pachet de 3 nopți cazare cu demipensiune, cu o excursie la Gârla Turcească și transfer cu barca de la Murighiol la Sfântu Gheorghe și retur incluse la un tarif preferențial. Iar, începând cu acest an, am inclus și opțiunea de transfer cu microbuzul din București, via Constanța, pentru minimum 6 persoane.

Credem că o vacanță liniștită în Deltă este potrivită pentru orice senior (una dintre persoanele cazate în cameră trebuie să fie în vârstă de minimum 55 de ani). Astfel, ei pot petrece câteva zile relaxante alături de familie, prieteni sau nepoți, beneficiind de oferta specială.

Ce activități pot pune pe listă pentru o excursie la Green Village 4* Resort?

„Dolce far niente” ar putea fi prima pe listă. Seniorii au mereu câte ceva de făcut în programul cotidian. Mai ales acum, la începutul toamnei, când pregătirile pentru iarnă sunt în toi. De aceea, ne-am gândit că o vacanță de 3-4 zile la Sfântu Gheorghe va fi bine primită!

Seniorii se pot bucura de serviciile unui resort de 4* într-un cadru natural deosebit. Oferta pentru seniori include 2 mese pe zi (mic dejun și cină) pe care le pot servi în stil bufet la restaurantul Waterlily. Iar pentru masa de prânz, servită în regim a la carte, le oferim o reducere de 20%.

Pot descoperi satul Sfântu Gheorghe. Cu ulițele sale acoperite cu nisip, casele colorate cu acoperiș de stuf, ochiurile de apă în care se ascund păsările Deltei și bărcile pescărești acostate pe chei, Sfântu Gheorghe este, pentru noi, atemporal.

Plaja din Sfântu Gheorghe este situată la 15 minute de resortul nostru. Un drum de 30 minute pe plajă poate duce la întâlnirea spectaculoasă dintre Dunăre și Marea Neagră. Locul în care cele 2 ape se îmbrățișează este în topul preferințelor noastre. O plimbare pe plaja sălbatică din Sfântu Gheorghe este plăcută în orice anotimp.

Seniorii pot adăuga programului pregătit de noi excursii cu barca pe Dunăre sau pe mare, pentru care le oferim o reducere de 20% din tariful afișat. Itinerariile alese de noi includ obiective celebre ca Pădurea Letea, Pădurea Caraorman, orașul Sulina sau chiar o vizită la Gura Portiței.

În luna octombrie speciile nordice de păsări vin în Deltă pentru iernat. În această perioadă sosesc lebedele de iarnă, gâsca cu gât roșu, rața cu ciuf sau ferestrașul moțat. Îi invităm pe toți oaspeții noștri să descopere plăcerea urmăririi păsărilor (birdwatching) în mediul lor natural. Recunoașterea unei specii de păsări mai puțin comună poate aduce o bucurie neașteptată.

În luna octombrie este deschis sezonul de pescuit. Noi încurajăm pescuitul sportiv (catch and release), iar pentru practicarea acestei activități am amenajat pontoane pe malul Dunării. Puteți închiria undițe de la recepția resortului.

Facilități Green Village 4* Resort

Green Village 4* Resort este accesibil doar cu barca. Odată ajunși aici, turiștii noștri pot uita de trafic, de mașini care pot trece prin fața casei sau de inutilele claxoane. În schimb, se pot bucura din plin de multă liniște, de momente de repaus în care să asculte freamătul produs de păsări. Resortul nostru este amenajat ca un mic sătuc, cu viluțe și bungalow-uri cu acoperiș de stuf, amplasate pe o suprafață de 30.000 mp, în apropierea canalelor Dunării. Grădina generoasă, foișoarele amenajate pe malul apei și terasa camerelor invită la un pic de răgaz.

Iar, pentru un plus de relaxare, seniorii pot accesa serviciile oferite de Lotus SPA. Le punem la dispoziție o suită de masaje și două saune uscate. Seniorii beneficiază de o reducere de 20% din tarifele afișate pentru serviciile de masaj.

În fiecare seară în cinematograful Paradiso rulează filme clasice sau ultimele apariții (pentru juniori avem pregătite filme pentru copii).

Îi așteptăm pe seniori, împreună cu cei dragi, în această toamnă la Green Village 4* Resort să se bucure de câteva zile de vacanță în Delta Dunării.