Un loc liniștit și izolat, departe de aglomerația orașelor, unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea, accesibil doar cu barca. Asta ar putea fi una dintre definițiile localității Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, unde este situat Green Village 4* Resort. O destinație recomandată pentru toate vârstele: familii cu copii, tineri și seniori deopotrivă.

Sezonul acesta este dedicat exploratorilor. Celor care se bucură de tot ce are Delta de oferit. Dar ce pot face micii exploratori? În acest articol vom încerca să descoperim Delta prin ochii copiilor.

Unde stăm?

În camere duble, apartamente cu un dormitor, două dormitoare sau în bungalow-uri. Când suntem însoțiți de copii principala întrebare este: există paturi suplimentare?

În camerele duble poate fi introdus un pat suplimentar (chiar și în cele superioare, amplasate la mansardă). Bungalow-urile sunt concepute ca un apartament cu 2 camere, sunt amenajate ca un întreg și pot primi până la 2 paturi suplimentare. Acestea au o zonă de living amenajată la parter, iar dormitorul, accesibil pe scara interioară este amplasat la etajul care acoperă toată suprafața apartamentului. Între zona de dormitor și cea de living, de la parter, este un spațiu deschis, fără ușă.

În apartamentul cu 2 dormitoare sunt plasate 3 paturi paturi duble (2 paturi duble la etaj, în dormitoarele cu ușă separată și unul la parter). În acest apartament mai poate fi introdus un pat suplimentar la parter, în zona comună (living).

Ce putem face în resort?

Peste 350 de specii de păsări tranzitează sau cuibăresc în Delta Dunării. Dintre acestea, câteva specii pot fi văzute de pe terasa camerei sau în grădina resortului, în tot sezonul.

Micii exploratori pot întâlni locuitorii înaripați în mediul lor natural în excursiile cu barca organizate pe canelele Dunării sau pe mare, sub stricta supraveghere a pelicanului Ivan, un fin cunoscător al Deltei.

Turtle Kids Club este locul de întâlnire pentru cei mai mici dintre oaspeții noștri. Pentru ei echipa de animatori a pregătit numeroase jocuri de echipă, concursuri de descoperit comori ascunse în grădina generoasă a resortului, ateliere de dans, de cântat (mini-karaoke) sau de desenat și binecunoscutele jocuri ale copilăriei (șotron, baba-oarba, nu te supăra frate!). Iar în apropiere de Turtle Kids Club este amenajat un loc de joacă de exterior, alcătuit din tobogan și plasă de cățărare. Copiii sunt supravegheați de animatorii noștri, iar contra cost putem oferi servicii de baby-sitting.

Pe timp de vară, la piscină sunt organizate diferite jocuri sau sesiuni de aqua-gym. Pentru pescarii experimentați sau cei novice punem la dispoziție undițe, lansete sau momeli (extra). Pe plaja din Sfântu sau in curtea vecinilor fratelui nostru Green Dolphin Camping am amenajat un spațiu pentru jocurile de fotbal și de volei. Pentru cei care își doresc să exploreze Delta de la firul ierbii avem cayace de închiriat sau biciclete de teren de închiriat.

În cadrul Entertainment Center, pentru copiii de toate vârstele, punem la dispoziție rachete de badminton, palete pentru tenis de masă, jocuri de darts, cărți de joc, șah, remi, table, biliard. Tot aici sunt și cele 3 săli de cinema (Cinema Paradiso), unde în fiecare zi rulează un film pentru copii. “Găsindu-l pe Nemo”, „Hotel Transylvania” sau „Regatul de Gheață” se află printre preferatele oaspeților noștri. Tot aici puteți închiria XBOX 360o.

La finalul unei zile pline de activități în resort recomandăm un masaj pentru copii și bebeluși (extra). Acest tip de masaj ajută la relaxarea și tonifierea mușchilor, sporirea motricității și stimularea imunității și circulației bebelușilor. Sau poate câteva minute petrecute în foișorul cu leagăne de pânză, acompaniați de corul broscuțelor.

În meniul nostru cu produse tradiționale și internaționale am inclus câteva produse specifice pentru copii (tradiționalele paste cu sos de roșii, mini șnițel sau degețele de pui). Și nu întâmplător, alături veți găsi multe opțiuni din deliciosul dulce de casă!

Anul acesta este dedicat exploratorilor. Vă așteptăm să descoperim împreună Delta, așa cum este ea: unică!