Dacă ne urmărești pe Facebook atunci știi că ne pregătim de zor pentru un nou sezon. Ne-am ocupat de reparațiile mici și mari, am recondiționat grădina resortului și spațiile interioare și exterioare, după o iarnă de hibernare. Și, pentru a ne asigura că totul este pregătit pentru primii turiști care vor sosi pe 2 aprilie, când redeschidem resortul, am trecut la număratul pelicanilor și al egretelor din Delta.

Până ne punem de acord cu privire la numărul păsărilor așteptate la început de aprilie, vrem să îți povestim despre schimbările pe care le vei găsi în resort începând cu acest sezon.

 

O schimbare majoră pentru resortul nostru este aducerea conceputului de Adults Only în zona Egreta. „The quiet zone” rămâne cea mai liniștită zonă, fiind separată de celelalte 2: Stârcul Alb (zona construită în jurul unui lac natural) și zona centrală, Lebăda și Pelicanul. Zona Egreta va funcționa în plin sezon independent de celelalte zone, datorită facilităților prezente aici (mesele vor fi servite în continuare în zona Lebăda Pelicanul).

Un jacuzzi amenajat în aer liber, cu șezlonguri confortabile, poziționat foarte aproape de cele 2 vile care adăpostesc un total de 20 de camere, promite să-ți oferte momente dulci de relaxare; River Bar Cocktails, amenajat doar pentru clienții din zona Egreta, va servi delicii răcoritoare pe care să le savurezi în zilele dogoritoare de vară.

Zona centrală, Lebăda și Pelicanul, poate fi considerată “centrul operațiunii”. Aici te poți bucura de facilitățile principale ale resortului: piscina exterioară amenajată în cadrul natural al Deltei, cu vedere la canalele Dunării este locul perfect pentru meditație în lumina incandescentă a apusului; restaurantul Waterlily, dispus pe 2 nivele, cu terase generoase și acoperite, pe care poți servi micul dejun în zilele călduroase, în timp ce pui la cale o nouă zi în Paradisul Deltei, va fi extins din acest sezon cu o nouă zonă de terasă.

În apropierea piscinei exterioare este amenajată Laguna Brasserie, care din acest an va avea o zonă nouă de restaurant. Laguna Brasserie este locul în care te poți bucura la finalul zilei de un sortiment divers de cocktail-uri sau de unul dintre vinurile casei (Blush, Sunset & Dawn by Green Village 4* Resort), în timpul unui concert live. Iar în zilele de sărbătoare te vei putea bucura de mese festive și sesiuni de live cooking!

Dacă zona Egreta este destinată exclusiv adulților, zonele Stârcul Alb și Lebăda și Pelicanul sunt destinate clienților de toate vârstele. Pentru cei mai mici dintre ei avem amenajat Turtle Kids Club. Un loc în care aceștia se pot juca în deplină siguranță în spațiul de 30 mp amenajat în interior sau în centrul de joacă amenajat în curtea resortului.

Activitățile preferate de copiii care se bucură de o vacanță în Deltă sunt pictura, dansul și atelierele de știință. Iar din acest an, pentru copiii de toate vârstele (chiar și pentru cei trecuți de anul majoratului), vom introduce un program de Entertainment cu animatori.

 

Și dacă tot am adus în discuție activitățile preferate ale copiilor, printre activitățile noastre preferate se regăsesc și sesiunile reconfortante de masaj și ședințele de saună sau clasele de yoga din aer liber. Health Center rămâne unul dintre locurile noastre preferate din resort. Aici ne regăsim echilibrul și ne reîncărcăm bateriile în modul cel mai plăcut și relaxant. Ascuns într-unul dintre cele mai fotografiate zone din resort,  Health Center-ul va deveni (sperăm) și mai iubit de Social Media datorită noului ciubăr exterior pe care îl vom plasa lângă zona de SPA. Foișorul și podul de lângă debarcaderul Marina vor avea un concurent serios la zona cu cele mai multe poze făcute de turiștii noștri.

De multe ori, serile se încheie în Camping-ul Green Dolphin, unde te poți bucura de concerte live în apropiere de Blanquita Club, care va fi reorganizat din acest sezon (te lăsăm pe tine să descoperi ce modificări aduce noul sezon) sau de filme la singurul cinema în aer liber din Sfântu, gazda festivalului ANONIMUL.

Se anunță un sezon mai bun ca oricare altul, în care ne vom bucura de zile de relaxare în hamacele din foișor, în lounge-ul din zona Egreta sau la piscina exterioară. Înainte de toate însă, siguranța echipei noastre și a oaspeților noștri rămâne o prioritate. De aceea și în acest an am luat măsuri de siguranță și precauție, care să vă aducă un plus de liniște odată ajunși în resort. Despre aceste măsuri poți citi mai multe pe pagina dedicată de pe site-ul nostru.

Te așteptăm cu drag și în acest an în, poate, cel mai frumos loc din Europa, Sfântu Gheorghe din Delta Dunării!