Green Village e pentru toți, iar Egreta este pentru … adulți. Pentru 2021 și anii ce vor urma introducem un nou concept în resortul Green Village 4* din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării: vom transforma zona Egreta în una destinată exclusiv adulților.

Zona Egreta este situată în apropiere de pontonul de sosire și este cunoscută ca “The quiet zone”, fiind separată de zonele Stârcul Alb și Lebăda – Pelicanul. Orice secret ai spune aici, te asigurăm că este păstrat cu sfințenie și, bineînțeles, ce se întâmplă în Egreta rămâne în Egreta! 😊 Cele 2 vile găzduiesc în total 20 de camere duble și mansarde, câte 10 camere/vilă. Ele sunt înconjurate de o grădină generoasă, în care am amenajat un welcome lounge, un jacuzzi în aer liber și un bar. În incinta lor veţi găsi şi o sală de fitness.

Welcome Lounge-ul te așteptă să-ți tragi sufletul, înainte de check-in. Acesta este amenajat la intrare, în apropiere de zona pontonului. O băutură răcoritoare rece sau o cafea făcută exact pe gustul tău poate fi cel mai bun check-in pentru o vacanță binemeritată.

Ne dorim să transformăm această zonă într-o oază de liniște, în care cuplurile și grupurile de prieteni să se relaxeze după o zi de explorare pe canalele Dunării sau după o zi reușită la mare. Un jacuzzi în aer liber amenajat cu șezlonguri, cu sălcii pe post de umbreluțe, este pregătit pentru zile de povestit și de savurat delicioasele noastre limonade servite la River Bar. Am amenajat barul în interiorul zonei Egreta pentru că, așa cum spuneam, ne dorim ca oaspeţii noştri să găsească  în Egreta acel loc în care să se retragă la poveşti, la apusul soarelui.

Pentru sportivii împătimiți sau pentru cei care doresc să-și impresioneze jumătatea, punem la dispoziție sala Bayside Fitness. Pisicile care tot dau târcoale resortului îți pot oferi oricând consiliere pentru o sesiune de yoga în aer liber.

Rezervă online sejurul tău Adults Only la Green Village direct pe site-ul resortului accesând acest link cu până la 20% reducere Early Booking până pe 31.01.2021. Și dacă tot am amintit de pisici, prietenii patrupezi sunt bineveniți în resort. Vezi detalii despre taxele suplimentare la momentul rezervării.

Bineînțeles, zona Lebăda- Pelicanul (situate în apropiere de piscină și restaurant) precum și vecinul Stârcul Alb (situat în apropiere de Egreta) sunt deschise rezervărilor pentru toate vârstele. Doar în Egreta ai nevoie de o experiență de cel puţin 4 ani de la primul buletin ca să te poți caza. La fel, piscina resortului, restaurantul, cinematografele, braseria și restul facilităților sunt deschise pentru toți oaspeții resortului, indiferent de vârstă; chiar și discoteca Blanquita, amplasată în campingul Green Dolphin.

Oriunde te vei caza, la Green Village 4* Resort te așteaptă nenumărate opțiuni de petrecere a timpului liber.

Împreună cu podul amplasat la intrarea în resort, foișorul cu leagăne de pânză este, poate, cel mai fotografiat loc din resort. Multe planuri au fost puse la punct în foișorul nostru de la malul lacului.

La cerere putem organiza excursii cu barca pe canalelel Dunării, către Pădurea Letea sau chiar către Sulina. Vezi aici câteva idei de excursii pe canalele Dunării, la care putem adăuga orice excursie privată, dacă ne acorzi măcar o zi să ne organizăm.

La doar 15 minute de mers pe jos de resort te așteaptă kilometri de plajă sălbatică. Cu un minimum de amenajare, plaja din Sfântu este pregătită an de an pentru toți exploratorii din Green Village, indiferent de vârstă. Credem că nu mai este un secret că acesta este unul dintre locurile noastre preferate din Sfântu.

Dacă vrei să explorezi satul Sfântu Gheorghe cu bicicleta, poți împrumuta una de la recepție. Vei fi surprins să afli că Sfântu este mult mai mare decât pare. Îți recomandăm să dai o fugă și la muzeul local. Un alt obiectiv turistic pe care-l avem mereu de lista “musai de văzut“ este locul unde Dunărea se varsă în mare. E o minunăţie!

Cine poate refuza o sesiune de masaj? În zona Lebăda-Pelicanul am pregătit pentru tine un Health Center în care te poți delecta cu o ședință de masaj sau poți enumera câți pelicani ai văzut în excursiile cu barca în deplina liniște dintr-una dintre cele 2 saune.

Tot de la recepție poți închiria oricând un set de undițe pentru pescuitul sportiv (“catch and release”), vei găsi în resort multe locuri amenajate pentru pescuit.

Toți juniorii care ne vizitează sunt invitați la Turtle Kids Club, un spațiu de joacă potrivit pentru toate vârstele. De asemenea, pentru cei mici rulăm la Cinema Paradiso, în timpul zilei, filme specifice. “Finding Nemo” este un hit în fiecare vară. Iar în campingul Green Dolphin toată familia poate urmări, seara, filmele preferate la cinematograful amenajat în aer liber.

Din 2020 am inclus resortul Green Village 4* în programul Work from Hotel, pentru cei care doresc să-și mute biroul în Deltă. Punem la dispoziție un spațiu de lucru cu imprimantă şi sistem de video-conferinţă, internet performant, facem cinste cu o cafea în fiecare zi de ședere, toate într-un cadru natural de vis.

Până pe 28 februarie îți poți rezerva sejurul la resortul Green Village 4* cu reduceri Early Booking incluse. Profită de oferta noastră și organizează-ți următoarea vacanță în Deltă.