Desi un procent destul de mare de romani aleg vacantele in strainatate, nu este mic nici numarul celor care doresc sa-si petreaca sarbatorile in tara, impreuna cu familia, in zone pitoresti, mai aproape de natura.

Indiferent de zona, exista hoteluri si pensiuni care ofera servicii la preturi accesibile si, in unele cazuri, pe langa cazare, sunt incluse si alte pachete, cum ar fi transportul, o masa de Paste, tombole si multe surprize. Printre cele mai bune si apreciate destinatii de vacanta din Romania se numara Delta Dunarii, dovada ca foarte multe cautari sunt pentru cazare in Delta sau cazare Sfantu Gheorghe.

Daca va cautati un loc de cazare in Delta Dunarii, nu omiteti destinatiile de top, iar aici includem Green Village Resort. Complexul este perfect pentru cei care sunt in cautare de liniste, natura, aer curat, privelisti uimitoare, dar si facilitati moderne si modalitati diversificate de petrecere a timpului liber.

Amplasarea strategica (punctul in care Dunarea intalneste Marea Neagra) si aspectul exotic al vilelor si bungalourilor ii ofera acestui complex hotelier un caracter de unicitate in Romania.

Pentru cei care iubesc zonele montane, Sinaia reprezinta o alegere inspirata, orasul si imprejurimile sale oferind peisaje fermecatoare. Hotelurile din zona sunt o varianta de cazare, dar daca vreti sa simtiti parfumul altor vremuri, va puteti caza in vile restaurate, cu un trecut si o poveste interesante, cum ar fi Vila Camelia, proiectata de acelasi arhitect care a facut Castelul Peles.

Pentru peisajele montane, aerul curat si posibilitatile de cazare la hoteluri bine cotate, Predealul reprezinta o alta optiune pentru vacanta de Paste. Unele hoteluri ofera servicii diversificate, cum ar fi masa de Paste, bufet special, muzica live, programe distractive pentru copii si multe altele.

O destinatie pitoreasca, vie si ofertanta, mentionata adesea de parinti si bunici, este Statiunea Sovata. Daca va doriti un Paste relaxant, puteti alege un hotel ultramodern, cum ar fi Danubius Health Spa Resort, unde puteti sa va rasfatati cu cele mai noi tratamente welness si sa va delectati cu preparate irezistibile.