Pentru vacanțele scurte de un week-end sau pentru vacanțele de peste an, în care vă dedicați timpul relaxării, într-o proporție peste măsură, pentru vacanțele de vară sau de iarnă, Sfântu Gheorghe din Delta Dunării este mereu o idee bună. 

În Deltă poți uita de bulevardele aglomerate, de magazinele ticsite, de alergătura din oraș. După câteva zile petrecute în Delta Dunării te vei obișnui cu un alt ritm, mai domol. Un ritm care-l urmărește pe cel al naturii, bătaia vâslei în apă sau zborul păsărilor. 

Delta Dunării este vizitată anual de peste 350 de specii de păsări, dintre acestea, câteva specii sunt foarte rare (gâsca cu gât roșu, pelicanul creț sau codalbul sau vulturul cu coada albă) sau specii pe cale de dispariție (cormoranul pitic, șoimul dunărean, stârcul lopătar, rața roșie, egreta mare și egreta mică). De aceea, în Delta Dunării, păsările sunt vedetele pe care fanii le urmăresc cu aparatele lor de fotografiat, în speranța că vor prinde un cadru frumos cu ele.

Green Village Resort 4*, prezent în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, construit pe 30 de hectare, în apropiere de canalele Dunării, este pregătit să fie cadrul vacanțelor voastre de explorare din Delta Dunării.

Green Village Resort 4* este împărțit în 3 zone: Lebăda și Pelicanul, Stârcul Alb și Egreta. În total, resortul pune la dispoziție 89 de camere confortabile – camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilier din bambus și finisaje atent alese asigură standarde ridicate de cazare. Camerele sunt echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

În zona Lebăda și Pelicanul poți rezerva camere duble (standard & premium, situate la mansarde) și apartamente cu 2 camere (situate în bungalow-uri cochete). Poți efectua plata rezervării cu voucherele de vacanță (colaborăm cu toți emițătorii de carduri de vacanță).

În zona Lebăda și Pelicanul te așteaptă restaurantul Waterlily, în care servim micul dejun în fiecare dimineață, prânzul (a la carte) și cina (bufet și a la carte). 

În apropiere de piscină te așteaptă Laguna Brasserie, o terasă deschisă, locul de întâlnire pentru cinele sub cerul înstelat. 

Pentru cei mici, Turtle Kids Club a pregătit multe surprize, iar locul de joacă este perfect pentru a lega noi prietenii din Delta Dunării.

Cei mici vor găsi jocuri de societate, o masă de biliard, darts și o sală de cinema în centrul nostru de divertisment situat în apropiere de restaurant. În aceeași clădire am amenajat și câteva spații de lucru și două săli de conferințe. 

Lotus SPA este centrul dedicat masajului & a relaxării la saună. Iar după o sesiune de masaj ce poate fi bun decât o baie într-unul dintre cele 2 ciubăre?

Stârcul Alb este a doua zonă din cadrul resortului Green Village 4* Resort, Delta Dunării. În această zonă poți rezerva camere duble (standard & premium, situate la mansarde), apartamente cu 2 camere (situate în bungalow-uri cochete) sau o întreagă vilă (un apartament cu 3 camere.  Poți efectua plata rezervării cu voucherele de vacanță (colaborăm cu toți emițătorii de carduri de vacanță).

Zona Stârcul Alb este guvernată de lacul în jurul cărora sunt construite viluțele. Din loc în loc găsești și câte o băncuță de lemn, cu vedere la canalele Dunării care mărginesc resortul. Așteaptă-te să fii trezit în triluri de păsări și să auzi poate un muget de văcuță, atât este de liniște!

Poate cea mai liniștită zonă dintre toate, Egreta, este destinată exclusiv adulților. Aceasta este aflată în imediata apropiere a pontonului de sosire. Aici sunt vilele 1 și 2, cu camere duble și penthouse-uri. Poți efectua plata rezervării cu voucherele de vacanță (colaborăm cu toți emițătorii de carduri de vacanță).

Între vile vei găsi câteva facilități de relaxare precum jacuzzi, Welcome Lounge sau Bayside Fitness și uneori, câte o pisică (cele mai bune instructoare pentru yoga & stretching). 

În afara resortul este o întreagă lume de descoperit. Rezervația Biosferei Delta Dunării poate fi explorată cu barca, în excursii cu barca sau caiacul, iar plaja din Sfântu Gheorghe, unul dintre locurile noastre preferate, poate fi explorată cu piciorele desculțe și cu inima plină!

Rezervă-ți acum vacanța în Delta Dunării și la mare cu voucherele tale de vacanță, colaborăm cu toți emițătorii de carduri de vacanță.