Dacă resimți nevoia unui concediu pentru că anul acesta ți-ai luat prea puține zile libere, și în plus mai și vouchere de vacanță rămase, înseamnă că planifici o plecare. Câteva zile, departe de agitația orașului, în extrasezon, te vor ajuta să-ți reîncarci bateriile.

Îți dorești să te bucuri de o destinație nouă? Propunerea noastră este să alegi Delta Dunării și să te cazezi cu vouchere de vacanță la Green Village 4* Resort din Sf. Gheorghe. Ți-am trezit interesul? Îți povestim mai multe în rândurile care urmează.

Mi-au rămas vouchere de vacanță. Unde mă duc?

Dacă te afli în fericita ipostază de a avea vouchere de vacanță neconsumate, dar și suficiente zile de concediu până la final de an, înseamnă că este momentul să te rupi din cotidian. În lunile octombrie și noiembrie poți vizita Delta Dunării și o vei descoperi așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, în haine noi de toamnă.

De ce să merg în Delta Dunării toamna? Top 10 motive

1. Vezi spectacolul păsărilor călătoare care se pregătesc de migrare și pe cel al păsărilor prădătoare care vin să rămână în acest ținut pentru lunile de iarnă; vei putea întâlni chiar și în noiembrie, pelicani, lebede, dar și specii de pasări rare.

2. Admiri nuanțele de ruginiu, arămiu și roșiatic ale vegetației Deltei Dunării, te bucuri de prezența nuferilor care își arată mândri frumusețea, înflorind pentru ultima dată în lunile de toamnă.

3. Te bucuri de o temperatură plăcută chiar și în lunile octombrie – noiembrie care îți va permite să te plimbi în voie, întreaga zi, cu barca pe canalele Dunării sau pe plaja fină din Sf. Gheorghe.

4. Nu îți mai faci griji în privința țânțarilor, pentru că toamna, aceștia încep să dispară.

5. Faci excursie la locul de întâlnire al Dunării cu Marea Neagră.

6. Te plimbi cu barca pe canalele Dunării și admiri frumusețea Deltei cu tot ce înseamnă ea –  stoluri de păsări, întinderi de stuf, o apă nesfârșit de frumoasă în care se revarsă plăpând razele soarelui.

7. Eviți aglomerația, deoarece în extrasezon sunt mai puțini turiști, deci cu atât mai mult te vei putea bucura de sejurul tău.

8. Savurezi preparatele culinare specifice, din pește si te bucuri de numeroase festivaluri gastronomice.

9. Pescuiești! Toamna este perioada optimă, deci te vei mândri cu o frumoasă captură de pește.

10. Profiți de prețuri mai mici la cazare! La Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, îți sunt puse la dispoziție o serie de pachete speciale, cu o varietate de beneficii incluse; accesează pagina de Oferte din site-ul GreenVillage.ro; O parte dintre ofertele de cazare de care te poți bucura sunt:

De ce să mă cazez la Green Village 4* Resort din Sf. Gheorghe? Top 10 motive

1. Plătești cu vouchere de vacanță.

2. Localizare strategică a resortului – în Sf. Gheorghe, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.

3. Arhitectura, amenajarea spațiului și a peisajului păstrează specificul local.

4. Te bucuri de condiții de cazare de top, astfel, chiar dacă ai ales să vii toamna, atracțiile din resort nu te vor lăsa să te plictisești: saună și masaj, cinema interior, biliard, tenis de masă s.a.

5. Ai mic dejun inclus.

6. Copiii au și ei locul lor de distracție – Kids Club – prezent atât în exterior, cât și în interior.

7. Te bucuri de preparate delicioase în restaurantul resortului, unde bucătarii noștri iscusiți au grijă să îți răsfețe papilele gustative.

8. Îți asigurăm transportul gratuit de la București și până la noi, inclusiv retur. Este oferta intitulată Weekend de toamnă (află mai multe detalii pe pagina de Oferte din site). Este inclus și treansferul cu barca rapidă de la Murghiol, la Sf. Gheorghe și retur.

9. Pescuiești în iaz cu undițele pe care ți le oferim gratuit, la recepția resortului.

10. Îți punem la dispoziție o serie de oferte pentru ultimele luni ale anului 2019, pe are le poți citi în detaliu pe site-ul nostru. Te vei bucura de o mulțime de surprize incluse în pachete, precum excursie la Gârla Turcească, excursie la vărsarea Dunării în Marea Neagră, masaje de relaxare, plimbări cu caiacul, filme la cinema s.a.

Pregătește-ți bagajul, ia cu tine voucherele de vacanță și hai să te bucuri de o experiența inedită în Delta Dunării, acel concediu de 4 stele la care ai visat tot anul!