O căsuță pe lac, înconjurată de sălcii și arbuști cu flori colorate în care poposesc grauri și mierle. O viluță cu vedere la nuferii înfloriți alintați de razele soarelui. Bungalow-urile și vilele din zona Stârcul Alb pot fi descrise așa.

Pentru dimineți liniștite, petrecute pe terasa camerei tale sau a bungalow-ului rezervat pentru toată familia, urmărind răsăritul sau punând la cale o nouă zi de explorare în Delta Dunării, alege zona Stârcul Alb.

La ce să te aștepți de la zona Stârcul Alb?

La multă liniște, la camere duble spațioase, fiecare dotată cu o terasă care oferă o vedere spre lacul natural în jurul căruia sunt construite căsuțele, la apartamente cu 2 camere sau la o viluță transformată într-un apartament cu 3 camere.

Zona Stârcul Alb este situată în apropiere de debarcader, la câțiva zeci metri distanță de zona Lebăda Pelicanul unde vei găsi restaurantul, braseria, piscina și zonele de relaxare (viluța cu serviciile SPA și centrul de Entertainment) și de zona Egreta (Adults Only).

Tipuri de camere prezente în zona Stârcul Alb

În această zonă vei găsi o serie de viluțe construite în jurul unui lac natural.

Una dintre aceste viluțe, vila 8, grupează camere duble în care poate fi introdus câte un pat suplimentar. Zona Stârcul Alb este destinată oaspeților de toate vârstele, în timp ce zona Egreta, situată în apropiere, este dedicată adulților, în exclusivitate.

Apartamentele cu 2 camere sunt, de fapt, bungalow-uri poziționate în jurul lacului. Câteva dintre ele au vedere directă la lac. Apartamentele sunt construite pe 2 nivele: la parter este un living spațios și luminos, iar la nivelul superior este un dormitor deschis. Este important de notat aici că bungalow-ul este conceput ca un spațiu fluid și comunicant. Altfel spus, între living și dormitor nu există ușă.

Apartamentul cu 3 camere este plasat în vila 7, vilă care poate fi rezervată doar în  întregime.

Și acest apartament are un living amenajat la parter, dormitoarele fiind amplasate la următorul nivel (dormitoarele fiind separate de living cu uși individuale). Fiecare dormitor are un balcon cu vedere la Dunăre.

Ce poți face în timpul liber în Delta Dunării?

În resortul nostru și în Delta Dunării vei găsi atât de multe lucruri de făcut, încât o vacanță petrecută aici va fi una dintr-un lung șir, de fapt! J

Din momentul în care ajungi în Sfântu Gheorghe tot ce nu începe cu “relaxare” sau „odihnă” poate să mai aștepte. Poți porni în explorarea exoticului sat, care te va primi cu ulițe cu nisip bătătorit, neasfaltate, cu o salbă de căsuțe decorate cu albastrul specific Dobrogei, câteva dintre ele păstrând tradiționalul acoperiș de stuf.

La 15 minute de resortul Green Village 4* te așteaptă marea. Marea noastră la care revenim mereu cu inima deschisă. Iar la încă 15 minute poți asista la întâlnirea Dunării cu Marea Neagră. Credem că este musai ca la prima întâlnire cu Sfântu Gheorghe să mergi spre gura de vărsare. Imaginea este cu adevărat spectaculoasă.

Îți poți continua explorarea pe canalele Dunării, într-o excursie cu barca sau într-un caiac. În orice lună a anului vei veni, Delta are pregătite momente speciale, doar pentru tine.

Rezervă-ți acum vacanța în Deltă, la Green Village 4* Resort!