Te gandesti sa-ti petreci vacanta de vara in Delta Dunarii, una dintre cele mai frumoase zone din Romania si din lume, dar iti este teama ca s-ar putea sa te plictisesti in sejurul de zece zile?

Nu te ingrijora, deoarece o sa ai ce sa faci in Delta Dunarii. Descopera, mai jos, cateva activitati de care poti sa ai parte, daca iti doresti, in timpul vacantei de vara din Delta Dunarii.

Fa cunostinta cu magia pescuitului

Daca iti place sa pescuiesti, atunci o sa adori sa o faci in Delta Dunarii. Indiferent daca esti pescar amator sau profesionist, este bine de stiut ca in Delta poti sa dai la peste doar in niste perimetre foarte bine delimitate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Una dintre cele mai bune zone pentru pescuit in Delta Dunarii este cea a satului Mila 23. Daca nu stiai, satul Mila 23 este una dintre cele cele mai cunoscute localitati din Romania, pentru ca acolo s-a nascut si a copilarit faimosul canoist roman Ivan Patzaichin.

In cazul in care vei alege sa mergi la pescuit in Delta Dunarii, ar fi bine sa te asiguri ca ai la tine toate uneltele necesare, precum si haine si accesorii potrivite. Printre obiectele de imbracaminte si accesoriile vestimentare din echipamentul pentru pescuit ar fi bine sa se afle tricouri, pantoloni si bluze cu maneci lungi, precum si ochelari si palarie de soare.

Relaxeaza-te la spa

Pare greu de crezut, dar daca vrei sa te relaxezi la spa pe durata concediului tau din Delta Dunari, visul tau se poate transforma foarte usor in realitate. Tot ce trebuie sa faci este optezi pentru o cazare in Delta Dunarii, la Green Village, complex turistic aflat in satul Sfantu Gheorghe, localitatea in care Dunarea se varsa in Marea Neagra.

Complexul turistic dispune de nenumarate facilitati deosebite, de la piscina si spa, pana la cinema si un restaurant de top.

Stai cat mai mult la plaja

Daca ai de gand sa-ti petreci vacanta din Delta in Sfantu Gheorghe, o sa descoperi o plaja minunata, cu un nisip extrem de fin, pe care merita sa stai cat mai multe ore, atat dimineata, cat si in a doua parte a zilei.

Din centrul satului pana la plaja faci aproximativ 15 minute pe jos. Daca nu vrei sa mergi pe jos, exista si varianta sa te sui in mijloacele de transport specifice locului, care fac legatura intre sat si plaja. O alta solutie ar fi sa inchiriezi o bicicleta, pe care sa o folosesti pe toata durata concediului.