În martie, anunțul că s-a declanșat o pandemie mondială a adus după sine foarte multe schimbări. Multe companii au luat în considerare, încă de atunci, ca o parte dintre colegi să-și mute activitatea acasă.

Acum, la mai bine de 8 luni de la anunț, să lucrezi de acasă a devenit o obișnuință. Vara ne-am mutat biroul în grădină, pe balcon sau pe terasă. De atunci, am căutat și găsit soluții să ne înfrumusețăm noul spațiu de lucru. Acum, cu venirea sezonului rece, am fost nevoiți să ne mutăm biroul în interior.

La asta ne-am gândit și noi când am lansat programul Work from Hotel. Să vă oferim un spațiu de lucru comod, cu toate facilitățile pe care vi le oferă un hotel de 4*, la care am adăugat ceva ce sigur nu găsești acasă: apropierea de Deltă și de Marea Neagră.

Cu o suprafață de peste 3 hectare, Green Village 4* Resort este un hotel de tip pavilionar care îți oferă spațiul și intimitatea de care ai nevoie. Cele 89 de camere – duble, cu terasă sau cu balcon spre o vedere nemaipomenită, catre canalele Dunării, apartamente cu două sau trei camere si penthouse-uri, poziționate în viluțele cu un etaj, împărțite în trei zone de cazare – Lebăda și Pelicanul, Stârcul Alb și Egreta).

Accesul în camere se face doar din exterior, de la parter sau de la nivelul superior. Dacă ne gândim și la faptul că în Sfântu Gheorghe se poate ajunge doar cu barca, acest resort este chiar definiția izolării!

Ce poți face în timpul liber, dacă-ți muți biroul la Green Village 4* Resort?

Te poți plimba pe malul Mării Negre sau poți merge până la gura de vărsare a Dunării în mare (un spectacol formidabil in orice anotimp, despre care ne tot povestesc turiștii noștri). O excursie cu barca pe canalele Dunării din apropierea resortului sau chiar până la Gârla Turcească pot fi o opțiune pentru o zi din week-end.

După o zi de muncă te poți relaxa în Health Center-ul nostru cu o sesiune de masaj urmată de o ședință scurtă de saună. Iar pentru o seară cu adevărat deosebită, poți închiria unul dintre cinematografele din resort!

Dacă te știi pasionat de pescuit sau vrei doar să-ți testezi răbdarea, poți împrumuta de la recepție ustinsilele necesare pentru o partidă de pescuit sportiv! Iar pentru sporturile mai active îți punem la dispoziție sala de fitness sau biciclete, pe care le poți închiria pentru explorarea satului Sfântu Gheorghe.

Pentru că ne-am dorit să testăm pe bune acest program, câțiva dintre colegii noștri din București și-au mutat birourile pentru 5 zile în Delta Dunării. Puteți urmări câteva impresii de la fața locului, accesând aceste link-uri: live din resort & live de pe plajă.

Închiriază și tu o cameră la Green Village 4* Resort prin programul Work from Hotel la un tarif de 25 euro/cameră pe noapte și te vei bucura de: cazare cu mic dejun, acces la spațiul comun din Entertainment Center (co-working space) în sala de conferințe, 30% discount la serviciile de restaurant (a la carte), 10% discount la achiziționarea oricărei excursii cu barca, 10% discount la serviciile de saună și masaj și 50% discount pentru serviciile de curățătorie. În plus, în cameră vei găsi un aparat de cafea, iar noi îți oferim cate o capsulă de cafea în fiecare zi. Vezi mai multe detalii despre ofertă aici.

 

 

Te așteptăm cu drag în Delta Dunării!