Studiile spun că vacanțele încep odată cu pregătirile. Din momentul în care ne creionăm primele planuri despre locurile pe care să le vizităm, despre hotelurile în care să înnoptăm și despre modalitatea de transport, suntem deja în vacanță. Oferă-le și celor dragi această bucurie, de a-și planifica următoarea plecare, oferindu-le un voucher cadou de la Green Village 4* Resort.

Mai ales dacă ne-ai vizitat deja, știi sigur că prietenii tăi vor fi pe mâini bune! Știi că se vor bucura de servicii impecabile, vor putea degusta icrele acelea delicioase, pe care le-ați tot cerut de câte ori ați fost la noi și se vor putea bucura de momente de relaxare în piscina amplasată aproape de canalele Dunării.

Voucherele cadou de la Green Village 4* Resort credem că sunt perfecte mai ales pentru acei prieteni care tot amână vacanțele. Cei pentru care mereu apare câte ceva, exact când se hotărâseră să-și rezerve un sejur de câteva zile. Pentru cei nehotărâți, pentru cei care spun “o să mergem și în vacanță, dar nu acum!”, pentru cei care n-au mai avut o vacanță din studenție, un voucher cadou pentru o vacanță în Deltă este mereu o idee bună!

Ele pot fi oferite de Moș Nicolae, de Crăciun sau poate chiar în noaptea dintre ani, pentru un an încărcat de călătorii.

Pentru valorile care depășesc 1000 de lei îți oferim 10% din suma aleasă cadou. Voucherul are o perioadă de valabilitate de 12 luni de la data achiziției și poate fi folosit pentru o singură rezervare. El poate fi folosit pentru plata oricărui serviciu din cadrul Green Village 4* Resort: cazare, masă, transfer cu barca, servicii opționale. Voucherul emis nu se cumulează cu alte oferte și promoții valabile în secțiunea oferte a website-ului nostru.

Pentru cinefili ce cadou poate fi mai frumos decât o invitație la ANONIMUL (desfășurat în luna august). Actori și regizori români și internaționali poposesc pentru câteva zile în micul nostru sat, Sfântu Gheorghe, spre încântarea oaspeților noștri.

Din Sfântu Gheorghe putem organiza excursii cu barca către rezervațiile naturale (Pădurea Letea/  Caraorman) sau către obiective turistice cunoscute (Sulina, Gura Portiței). Te putem duce în apropiere de Insula Sacalin, de unde poți admira cea mai mare colonie de pelicani creți și chire de mare din România. De asemenea, poți opta pentru o excursie cu barca către locul de vărsare al Dunării în Marea Neagră.

La Green Village te așteaptă 89 de camere confortabile, în care vei avea la dispoziție dotările specifice unui hotel de 4* (aer condiționat, mini bar, TV, uscător de păr, halat și papuci). Toate camerele sunt prevăzute cu terasă și sunt amplasate în vile sau bungalow-uri cu acoperiș de stuf, care păstrează caracterul local. Unitățile de cazare sunt împărțite în 3 zone: Egreta, Stârcul Alb și Lebăda și Pelicanul.

Zona Lebăda și Pelicanul este situată în apropiere de restaurant, cinema, zona de SPA și piscină. Zona Stârcul Alb este construită în jurul unui lac natural străjuit de stufărișul sălbatic și de vegetația specifică. Această zonă este separată de zona Lebăda și Pelicanul, oferindu-ți și mai multă intimidate și liniște, la doar câteva minute distanță de restaurant. Zona Egreta (Adults Only) este poziționată în apropiere de pontonul de sosire.

Fă primul pas către o vacanță de vis în Delta Dunării și oferă-le celor dragi un voucher cadou de la Green Village 4* Resort.